MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η απρόσμενη επαγγελματική πρόταση!

27.04.2018
MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η απρόσμενη επαγγελματική πρόταση!
Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σαρωτικός διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef. Τέσσερις πλέον παίκτες διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο μετά και από τη χτεσινή αποχώρηση.

Σας θυμίζουμε πως οι δύο υποψήφιοι Γιώργος Φασιλής και Τιμολέων Διαμαντής διαγωνίστηκαν σε μία ιδιαίτερα απαιτητική δημιουργία του σεφ Δημήτρη Παμπόρη. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, έφτασε η ώρα της δοκιμής και μάλιστα χωρίς οι κριτές να γνωρίζουν σε ποιον παίκτη ανήκει το πιάτο. Οι chef κατέληξαν στο συμπέρασμα πως και στα δύο πιάτα η συνταγή του φουά γκρα ήταν κακώς εκτελεσμένη. Ως εκ τούτου το πιάτο του Τιμολέοντα, συγκέντρωσε 31 βαθμούς ενώ αυτό του Γιώργου που ήταν και αυτός που τελικά αποχώρησε, 28 βαθμούς.


Ο Γιώργος Φασιλής είναι ο πρώτος παίκτης που φεύγοντας από το διαγωνισμό, κράτησε την ποδιά του MasterChef και παράλληλα ο πρώτος που του έγινε επαγγελματική πρόταση αφού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του έκανε πρόταση να δουλέψει στο μαγαζί του. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται με τέσσερις μάγειρες, Αργύρη Αγλαμίση, Χρήστο Γλωσσίδη, Σάββα Ληχανίδη και Τιμολέων Διαμαντή.

Δείτε το βίντεο: