Master Chef: Ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν είναι ο... [video]

08.05.2018
Master Chef: Ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν είναι ο... [video]
Αυλαία χθες για το τηλεοπτικό παιχνίδι μαγειρικής που για ακόμη μια φορά αγαπήθηκε από το κοινό, ενώ ταυτόχρονα δίχασε και μεγάλο μερίδιό του εξαιτίας των στοιχείων reality που σταδιακά ένταξε στους κόλπους του.

Τιμολέων Διαμαντής και Χρήστος Γλωσσίδης οι δυο φιναλίστ, οι οποίοι για να φτάσουν στο τρόπαιο χρειάστηκε να περάσουν από πολλές διαφορετικές -και αρκετά δύσκολες- δοκιμασίες που εξελίχθηκαν στα τελευταία τέσσερα επεισόδια.

Μαγειρικός μαραθώνιος περίπου τεσσάρων ωρών το τελευταίο επεισόδιο όπου οι δυο τους έπρεπε να περάσουν δύο πολύ απαιτητικές δοκιμασίες: ένα τεστ δημιουργηκότητας όπου τους ζητήθηκε να παρουσιάσουν από ένα ολοκληρωμένο μενού τριών πιάτων (πρώτο, κυρίως και επιδόρπιο) ο καθένας και τέλος μια αντιγραφή πιάτου που είχαν επιμεληθεί η Γεωργιάννα Χιλιασδάκη και ο Νίκος Ρούσος του Funky Gourmet!

Για την ιστορία, η βαθμολογία των τελευταίων ήταν και αυτή που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Τελικά, και ενώ πριν από την τελευταία δοκιμασία ο Χρήστος είχε το προβάδισμα με έναν βαθμό, το 6 που πήρε από τους σεφ έναντι του 8 που έδωσαν στον Τιμολέοντα αντέστρεψαν την κατάσταση, στέφοντας τον βολιώτη υποψήφιο, φετινό Master Chef.

Ιδού το βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος