Εκτός Survivor ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος -Τι δήλωσε αποχωρώντας &... ξάφνιασε [video]

11.05.2018
Εκτός Survivor ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος -Τι δήλωσε αποχωρώντας &... ξάφνιασε [video]
Βραδιά αποχώρησης η χθεσινή για το τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και οι Διάσημοι έχασαν ακόμη έναν παίκτη, ίσως τον πιο αμφιλεγόμενο των τελευταίων εβδομάδων.

Χάνοντας την ασυλία ακόμη μια φορά, οι Διάσημοι είχαν αναγακαστεί να ψηφίσουν ακόμη μία φορά συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Υποψήφιοι για χθες, λοιπόν ήταν, εκτός από τον Σώζωντα, ο οποίος αποχαιρέτησε τελικά, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παπαργυρόπουλος "τίναξε την μπάνκα στον αέρα" ακόμη μια φορά συγκεντρώνοντας τεράσιο ποσοστό θετικών ψήφων, ενώ το παιχνίδι παίχτηκε ανάμεσα στους άλλους δυο συμπαίκτες του. Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor και τον Μιχάλη Μουρούτσο, στέλνοντας τον Σώζωντα στο σπίτι του.

Ο Χάρος, όπως και όλοι οι παίκτες που βρίσκονται σε ανάλογη θέση, κλήθηκε να πει δυο λόγια ως "αντίο" και ήταν εκείνη η στιγμή που ξάφνιασε καθώς δήλωσε σχεδόν ενθουσιασμένός για τα πάντα. Μίλησε μόνο θετικά και αποχαιρέτησε αγκαλιάζοντας τους πάντες, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Πάντως, γεγονός είναι ότι η ομάδα των Διασήμων παραμένει πιο ανακουφισμένη μετά την αποχώρηση του παίκτη που βρέθήκε πολλές φορές στο επίκεντρο της έντασης των τελευταίων ημερών. Τώρα αν αυτό αποτελέσει και κίνητρο ώστε να επιστρέψουν στις νίκες που δείχνουν να έχουν ξεχάσει, θα φανεί σύντομα..

Χθες πάντως, ήταν οι Μαχητές που απόλαυσαν ένα λουκούλειο γεύμα χθες, με τον Νικόλα Αγόρου σε ρόλο ψήστη. Η ομάδα που νίκησε και στο χθεσινό αγώνισμα απόλαυσε ένα απίθανο τραπέζι με ψητά ψάρια που ήταν να το ζηλεύεις... Ιδού και οι αποδείξεις