Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες του παιχνιδιού -Τα "έχασαν" οι παίκτες

14.05.2018
Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες του παιχνιδιού -Τα "έχασαν" οι παίκτες
Όπως είχε ανακοινωθεί, στο σημερινό έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι Διάσημοι και Μαχητές θα "διαλυόταν" όπως τους γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και θα ξαναφτιαχνόταν από την αρχή.

Ο πιο δυνατός παίκτης κάθε ομάδας κλήθηκε να επιλέξει τους νέους συμπαίκτες και, όπως φάνήκε, ήταν μια διαδικασία για γερά νεύρα. Aξίζει να σημειώσουμε ότι ο κάθε παίκτης που έμπαινε στον χώρο και έβλεπε πώς είχαν διαμορφωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή οι ομάδες, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Κατερίνα Δαλάκα για τους Διάσημους και Ηλίας Γκότσης από τους Μαχητές... Οι δυο αρχηγοί θα επέλεγαν εναλάξ έναν από τις δική τους ομάδα και έναν από την αντίπαλη. Πρώτος κλήθηκε να επιλέξει ο Ηλίας και φώναξε το όνομα της Εύης Σαλταφερίδου, ενώ η Κατερίνας Δαλάκα απάντησε με τη Μελίνα Μεταξά. Στη συνέχεια η Κατερίνα διάλεξε τον Γιάννη Τσίλη και ο Ηλίας τον Πάνο Θεοδώρου.

Σειρά του Ηλία, ο οποίος και κάλεσε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ενώ η Κατερίνα τον Χάρη Γιακουμάτο. Μετά, στους κόκκινους πήγε ο Μιχάλης Μουρούτσος και ο Νικόλας Αγόρου που δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του για τις αλλαγές στους μπλε.

Ο Ηλίας μετά επέλεξε την Ντάρια και η Κατερίνα τη Βιργινία ενώ το τελευταίο ζευγάρι μοιράστηκε "μόνο του" καθώς έπρεπε να ισσοροπήσει ο αριθμός των αντρών και των γυναικών. Ετσι, η Ροδάνθη πήγε στους Μαχητές και ο Κωνσταντίνος στους Διάσημους...

Ιδού οι ομάδες όπως διαμορφώθηκαν σήμερα λοιπόν.

Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια, Μιχάλης Μουρούτσος, Γιάννης Τσίλης και Κωνσαντίνος Τσεπάνης.

Μαχητές: Εύη Σαλταφερίδου, Ντάρια Τουροβνικ, Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη, Ηλίας Γκότσης, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Νικόλας Αγόρου.

Καινούρια εποχή λοιπόν αρχίζει απο σή μερα στο Survivor.. Για να το δουμε και αυτό..