Survivor: Οι Μαχητές "σαρώνουν", οι εντάσεις συνεχίζονται και ο απρόσμενος αγώνας

21.05.2018
Survivor: Οι Μαχητές "σαρώνουν", οι εντάσεις συνεχίζονται και ο απρόσμενος αγώνας
Ακόμη ένα επεισόδιο χθες από το τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ακόμη μία νίκη της νέας ομάδας των Μαχητών, οι οποίοι φαίνεται να το γλεντούν ιδιαίτερα.

Εν μέσω εντάσεων και αλληλοκατηγοριών οι Μαχητές κέρδισαν και πάλι τους Διάσημους, μάλιστα και στους δυο αγώνες που είδαμε χθες, αφήνοντας τους δεύτερους σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Φαίνεται ότι μόνο η Κατερίνα και η Μελίνα βρίσκουν τη δύναμη να αντιδράσου στο "κακό" που τους έχει βρει, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους δείχνουν εμφανώς καταβεβλημένοι από τις συνεχείς ήττες.

Στο πρώτο αγώνισμα της βραδιάς οι Μαχητές υπερίσχυσαν με 10-6 και κέρδισαν τα κρεβάτια, ένα πλούσιο γεύμα, παγωτά αλλά και ταξίδι στην Πούντα Κάνα με λίαρ τζετ και γλέντι σε γνωστό κλαμπ του resort.

Έφυγαν, γλέντησαν, γύρισαν, μοιράστηκαν κατενθουσιασμένοι τις εμπειρίες τους και νίκησαν ξανά στο δεύτερο αγώνισμα της ημέρας κερδίζοντας και πάλι φαγητό.. .

Οι διάσημοι "τρώγονται" με τα ρούχα τους και σήμερα πρέπει να βρουν τη δύναμη να γίνουν όλοι μαζί μια ομάδα και να παίξουν ενάντια στην ομάδα της Κολομβίας, όπως έμαθαν με μήνυμα, όπως θα δείτε στο τρέιλερ που ακολουθεί.