Survivor: Η μεγάλη ανατροπή και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση [video]

24.05.2018
Survivor: Η μεγάλη ανατροπή και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση [video]
Για την ασυλία αγωνίστηκαν οι δυο ομάδες χθες στον Άγιο Δομίνικο και οι παίκτες μπήκαν στον στίβο αποφασισμένοι να τα "δώσουν" όλα.

Ύστερα από πολύ καιρό, οι Διάσημοι επέστρεψαν στις νίκες, κάνοντας την ανατροπή και κέρδισαν την πολυπόθητη ασυλία, έχοντας παλέψει με πολύ διαφορετικό τρόπο. Το πάθος που είδαμε στην κερκίδα από όλους και προς όλους ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί και ήταν τόσο έντονο που ίσως να θεωρήθηκε και λίγο προκλητικό από τους αντιπάλους. Ο Πάνος μάλιστα δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του και κάποια στιγμή που κέρδισε έναν πόντο πανηγύρισε έξαλλα προς τους συμπαίκτες του αλλά και κάπως επιθετικά προς την Κατερινά Δαλάκα η οποία εξοργίστηκε, και μαζί της όλοι οι Διάσημοι, ιδιαίτερα η Μελίνα. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το περιστατικό αλλά και τα σχόλια των δύο κοριτσιών στην κάμερα.

Όταν ήρθε η ώρα του συμβουλίου, τα πνεύματα ήταν τεταμένα και πάλι με τους παίκτες να ανταλλάσουν κουβέντες και τον Νάσο να "στήνει" στον τοίχο τους Διάσημους και συγκεκριμένα Τσίλη και Δαλάκα, οι οποίοι έχασαν κυριολεκτικά τα λόγια τους.

Όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, τα αποτελέσματα ήταν μάλλον αναμενόμενα. Η κάπλη "έδειξε" τη Ροδάνθη, ο Ο Πάνος ως πολυτιμότερος παίκτης ψήφισε την Ντάρια και ο Ηλίας που κέριδσε την ατομική ασυλία ψήφισε τον Νάσο.

Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο, όπου θα δούμε ποιος παικτης των Μαχητών θα ετοιμάσει βαλίτσες..