Εκτός Survivor η Ντάρια - Οι παρεξηγήσεις και η "δικηγόρος" Σαλταφερίδου [video]

25.05.2018
Εκτός Survivor η Ντάρια - Οι παρεξηγήσεις και η "δικηγόρος" Σαλταφερίδου [video]
Επεισόδιο αποχώρησης το χθεσινό με το κοινό να κρατά τελικά μέσα στο παιχνίδι τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τη Ροδάνθη Καπαρού, ακόμη μια φορά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Νάσος και η Ροδάνθη έχουν δύο από τα ισχυρότερα fan clubs του παιχνιδιού. Τόσες φορές προτεινόμενοι και πάντα παραμένουν στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά, απέναντί τους η Ντάρια Ντουρόβνικ, η οποία αποχαιρέτησε χθες τον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα.

Η αλήθεια είναι πως, όπως ακούστηκε και από τους παίκτες των Διασήμων στο χθεσινό επεισόδιο, η αποχώρηση της ξανθιάς παίκτριας θα ήταν εκείνη που λογικά θα "στοίχιζε" λιγότερο στην ομάδα της -τουλάχιστον αγωνιστικά. Θα δείξει πάντως..

Πριν φτάσει η ώρα της αποχώρησης πάντως, η κουβέντα ανάμεσα στους παίκτες "άναψε" για τα καλά, όταν ο Σάκης κάλεσε την Κατερίνα Δαλάκα να σχολιάσει πως ένιωσε με την κίνηση του Πάνου την προηγούμενη μέρα, κίνηση που εκείνη θεώρησε ιδιαίτερα προσβλητική.

Αμέσως μόλις η παίκτρια των Διασήμων τοποθετήθηκε, πήρε τον λόγο η Εύη και μίλησε για το θέμα ως... δικηγόρος (!;) του Πάνου και της ευρύτερης ομάδας των Μαχητών... Στη συνέχεια μίλησε ο Πάνος ο ίδιος που προφανώς είχε μιλήσει ήδη με την Κατερίνα και είχε ζητήσει τη συγνώμη του, η οποία είχε γίνει δεκτή, όμως επανήλθε με την απορία του πόσο μεγάλου θέματος έχει γίνει. Αμέσως μετά στο "παιχνίδι" μπήκε και η Μελίνα, της οποίας τη θέση ζήτησε ο Σάκης και "άρχισαν" τα όργανα καθώς εκείνη εστίασε στο ότι ένας άντρας μίλησε έτσι σε μια γυναίκα!

Ιδού το συγκεκριμένο απόσπασμα ενώ στο αμέσως επόμενο παίρνουμε μια γεύση από το "πάρτι" που έκαναν οι Διάσημοι στη βίλα όπου διανυκτέρευσαν μετά τη νίκη τους επί των Μαχητών με σκορ 10-2