Τηλεοπτική «Βόμβα»: Σαββίδης καλεί Λαζόπουλο για να στήσει το «Τσαντίρι»!

14.01.2019
Τηλεοπτική «Βόμβα»: Σαββίδης καλεί Λαζόπουλο για να στήσει το «Τσαντίρι»!
Το Open TV μετράει μόλις λίγους μήνες ζωής και ενώ αρχικά οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, τα αποτελέσματα δεν έχουν δικαιώσει του ιθύνοντες οι οποίοι δίνουν καθημερινά αγώνα δρόμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον απολαυστικό Νίκο Μουτσινά και την λαμπερή Φαίη Μαυραγάνη, ουδείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αφού οι περισσότερες εκπομπές του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού, κινούνται σε χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ετοιμάζει κίνηση - ματ με επιστροφή «βόμβα» στον τηλεοπτικό χάρτη. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Open TV και η ομάδα του βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο, με σκοπό βεβαίως να στηθεί ξανά το σαρωτικό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» όπως ακριβώς το θυμόμαστε από τον αέρα του Alpha. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει αναμφίβολα την τηλεοπτική «βόμβα» της σεζόν και σίγουρα ο γάμος Λαζόπουλου - Σαββίδη θα φέρει αναστάτωση στους αντιπάλους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο διευθύνων σύμβουλος του Ορen, Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και θεατρικό συγγραφέα, επιθυμεί το «Αλ Τσαντίρι» να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού στα τέλη Φεβρουαρίου.

H εφημερίδα Εsρresso εντόπισε τον δημιουργό ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά: «Ναι, έχει διατυπωθεί η πρόθεση από το κανάλι Ορen για να συνεργαστούμε, έτσι ώστε να επιστρέψει το «Αλ Τσαντίρι» στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, αυτή την περίοδο γίνονται ακόμη συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Αν καταλήξουν αυτές οι συζητήσεις κάπου και επέλθει συμφωνία, τότε Θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση».

Eν αναμονή των εξελίξεων!

Γιώργος Μουλάς