«Κυρία Τσιμτσιλή, πληρώνεστε αδρά για να λέτε τέτοια πράγματα;»

08.11.2019
«Κυρία Τσιμτσιλή, πληρώνεστε αδρά για να λέτε τέτοια πράγματα;»
Η Ντέπυ Γκολεμά έξαλλη με την παρουσιάστρια του Alpha, δεν "μασά" τα λόγια της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιορτάζει σήμερα. Στη φωτογραφία επάνω τη βλέπουμε με μερικά μόνο από τα μπουκέτα που έλαβε σήμερα στην εκπομπή της.

Τα νέα όμως δεν είναι όλα ευχάριστα, μέρα πού' ναι!

Εκτός από τις ευχές που φτάνουν στ' αυτιά της από όλες τις κατευθύνσεις με πολλή αγάπη, η Σταματίνα λαμβάνει και κριτική σκληρή από την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία στη χθεσινή της στήλη Μέχρι Κεραίας αντέδρασε έντονα στα σχόλια που είχε κάνει εκείνη σχετικά με τους μετανάστες.

Στο τέλος της στήλης, λοιπόν και αφού είχε ασχοληθεί με άλλα τηλεοπτικά νέα, η κυρία Γκολεμά έγραψε τα εξής:

Βλέπεις τους μετανάστες που είναι με την κοιλιά στο στόμα και μπαίνουν στη βάρκα και δεν τους νοιάζει. Ο Έλληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί θα ‘χω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το ποτίσω, δεν θα κάνει παιδιά!» Αυτούσιος μονόλογος της Σταματίνας, στην εκπομπή της για τις μετανάστριες που πηδάν στις βάρκες με τη κοιλιά στο στόμα αντί να ξαπλώσουν στην πατρίδα τους να τους βρει η οβίδα κατακέφαλα…. Δηλαδή ειλικρινά τώρα, με όλη τη συμπάθεια, πάτε καλά; Πληρώνεστε αδρά για να λέτε τέτοια πράγματα; Ω Χριστέ μου, ω Χριστέ μου!!!! Ναι, Σταματίνα μου η μετανάστρια που πηδά στη βάρκα αυτό σκέφτεται; Αν θα σπουδάσει το παιδί της…. αν το γεννήσει στο μεταξύ και δεν πνιγεί…έλεος! Να χαρείτε, λίγο σεβασμό! Λίγο…..