Survivor Αποχώρηση: Αυτό που είδαμε χθες το βράδυ δεν έχει ξαναγίνει - Η απόλυτη ανατροπή [video]

21.01.2021
Survivor Αποχώρηση: Αυτό που είδαμε χθες το βράδυ δεν έχει ξαναγίνει - Η απόλυτη ανατροπή [video]
Ένα συμβούλιο πολύ διαφορετικό από τα άλλα. Αυτό που συνέβη δεν θα μπορούσε να το φανταστεί κανείς.

Ένα ακόμη επεισόδιο Survivor προβλήθηκε χθες με παίκτες και τηλεθεατές να στέκονται το ίδιο εμβρόντητοι μπροστά στις εξελίξεις.

Ας ξεκινήσουμε από τον στίβο του αγωνίσματος όπου η κόκκινη ομάδα έχασε ακόμη μία φορά με σκορ 10-7 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά βρισκόταν μπροστά με 6-1 μέχρι που οι Μπλε πέρασσαν σε μια σαρωτική αντεπίθεση.

Στη παραλία των Κόκκινων η ένταση ήταν πολύ μεγάλη με τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος, για την ιστορία ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, να κατηγορεί ανοιχτά τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά για ραδιουργίες...

Ήρθε η ώρα του Συμβουλίου και οι εντάσεις μεταφέρθηκαν εκεί εις την νιοστή με τον Τριαντάφυλλο να αποκαλύπτει ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ζήλευε την Κάτια Ταραμπάνκο και εκείνη να ζητά από τους πρώην συμπαίκτες και φίλους της υποστήριξη.

Όταν ήρθε ή "ώρα μηδέν" όμως, ανατράπηκαν τα πάντα.

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, ο πιο δημοφιλής παίκτης καλείται να ονομάσει έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση και αυτός ο παίκτης για αυτή την εβδομάδα ήταν η... Ανθή Σαλαγκούδη!. Δείχνοντας σαφώς την έκπληξή της αλλά και την ανακούφιση καθώς κέρδισε άμεσα στη ασυλία, η Ανθή ψήφισε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι ενώ στη συνέχεια, ο Γιώργος Κοψιδάς, ως δεύτερος στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς την Ασημίνα Ιγγλέζου. Οι δυο γυναίκες λοιπόν, ήταν οι τελικές υποψήφιες προς αποχώρηση μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ελίζαμπεθ είναι εκείνη που αποχωρεί, βάσει ψηφοφορίας του κοινού και η παίκτρια έδειξε να μην πιστεύει αυτό που είχε ακούσει. Σηκώθηκε, βέβαια, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της, πήρε τον πυρσό της και έφυγε, έχοντας περάσει στο νησί τον λιγότερο χρόνο από κάθε άλλο παίκτη.

Ιδού και η στιγμή της ψηφορορίας, όπως την είδαμε χθες το βράδυ στον ΣΚΑΪ, με την αντίδραση της Ανθής να μην... περιγράφεται, πραγματικά, καθώς και τη στιγμή της αποχώρησης.