Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Τρούμπα και για τον Κωνσταντή - Τους πιάνει στα πράσα με τη Δρόσω [video]

20.01.2021
Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Τρούμπα και για τον Κωνσταντή - Τους πιάνει στα πράσα με τη Δρόσω [video]
Ο Τάκης ήρθε στο Διαφάνι με σκοπό ή να κερδίσει τη Δρόσω ή να την καταστρέψει. Και εφόσον δεν κατάφερε το πρώτο είναι αποφασισμένος για το δεύτερο. Και τα καταφέρνει με ιδιαίτερα οδυνηρό τρόπο για τη μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη.

Πολύ άσχημο παιχνίδι παίζει ο Τάκης σε βάρος της Δρόσως και τα πράγματα για εκείνη θα έχουν τη χειρότερη δυνατή έκβαση.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, οι δυο τους συνάντησαν τον Νικηφόρο στο καφενείο όπου αντάλλαξαν κουβέντες και σήμερα [20/1/2021] θα δούμε την κουβέντα αυτή να συνεχίζεται στον δρόμο, όπου ο Τάκης θα αποκαλύψει στον Νικηφόρο όλη την αλήθεια για το τι έκανε η Δρόσω τα έξι χρόνια που έλειπε από το Διαφάνι. Όλη την αλήθεια.

Όπως ακούσαμε στην εκπομπή "Πρωινό" σήμερα το πρωί, ο Νικηφόρος θα σοκαριστεί αφενός, θα θυμώσει πολύ, αφετέρου. Τόσο πολύ, μάλιστα που θα απογορεύσει στη Δρόσω να δει ξανά τον γιο τους. Σε πρώτη φάση, τουλάχιστον, γιατί όπως μάθαμε από άλλο spoiller, τελικά το παιδί θα καταλήξει με τη Δρόσω, με τις ευχές των Σεβαστών.

Στα πιο άμεσα, όμως, ο Νικηφόρος φαίνεται ότι παθαίνει ακόμη ένα σοκ, όταν τσακώνει στα πράσα τον Κωνσταντή με τη Δρόσω και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Τι θα κάνει άραγε; Αναμένουμε εξελίξεις.

Ιδού τα όσα περιμένουμε να δούμε στο σημερινό επεισόδιο, καθώς και το τρέιλερ.

Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να σώσουν τη Σοφούλα από τον Βόσκαρη, ενώ ο Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο.
Η Ασημίνα επιβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος ξέρει για εκείνη και για τον Μπάμπη.
Ο Μελέτης πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Θέμελη που τους κατέδωσε, ενώ ο Κωνσταντής πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την παράνομη επιχείρησή του. Τα νέα του αρραβώνα της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σκάνε σα βόμβα στο καφενείο. Πώς θα το πούνε στον Άγγελο;
Η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει από το σπίτι τους αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Δρόσω και παίζει το τελευταίο του χαρτί.