Άγριες Μέλισσες: H Ελένη χαμογελάει ξανά μετά από καιρό έχοντας στο πλευρό της Ασημίνα και Δρόσω

18.02.2021
Άγριες Μέλισσες: H Ελένη χαμογελάει ξανά μετά από καιρό έχοντας στο πλευρό της Ασημίνα και Δρόσω
Τίποτα δεν είναι ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα.

Στις Άγριες Μέλισσες η συνεχής εναλλαγή των συναισθημάτων ίσως να είναι και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας. Η Ελένη Σταμίρη χαμογελά ξανά μετά από ένα μεγάλο διάστημα και για αυτό ευθύνεται βεβαίως ο Λάμπρος της. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει η Ελένη και ο Λάμπρος στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να παντρευτούν.

Το περιοδικό TV O’CLOCK μας παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις:

Η Ελένη συνεχίζει να δίνει μάχη προκειμένου να πληρώσει ο Βόσκαρης για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Παρότι η δολοφονία της Μαδούρου στις Άγριες Μέλισσες τη συγκλόνισε, η ίδια αποφασίζει να μην το βάλει κάτω, αλλά να καταφέρει να βάλει τον Βόσκαρη στη φυλακή και να δικαιώσει όλες τις γυναίκες που μαρτύρησαν στα χέρια του.

Ωστόσο, ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν στη ζωή τους. Ο δάσκαλος, που στέκεται όλο αυτό το διάστημα στις Άγριες Μέλισσες στο πλευρό της σαν βράχος, θέλει πια να κάνει την Ελένη σύζυγό του, αφού αυτή είναι η επιθυμία και των δύο από τότε που ήταν ακόμη παιδιά.

Τίποτα δεν είναι ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα. Η Ελένη με τον Λάμπρο ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους και όλους όσοι τους αγαπούν.

Η Δρόσω και η Ασημίνα στέκονται στο πλευρό της αδελφής τους, καθώς για πρώτη φορά μετά από καιρό χαμογελάει ξανά. Για πόσο θα κρατήσει η ανακωχή με τους Σεβαστούς και οι ανέμελες στιγμές;