Survivor: Μεγάλη έκπληξη η αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου [video]

18.02.2021
Survivor: Μεγάλη έκπληξη η αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου [video]
Μια εξέλιξη - έκπληξη στο χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν για χθες ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη από την κόκκινη ομάδα και ο Αλέξης Παππάς με τον Κρις Σταμούλη από την μπλε ομάδα. Ο πρώτος, όμως, ήταν αυτός που είχε τις λιγότερες ψήφους στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς παίκτες της ομάδας και τελικά εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, οι Κρις και Αλέξης αγκαλιάστηκαν ανακουφισμένοι που παραμένουν στο παιχνίδι. Το ίδιο, προφανώς ένιωσε και η Ανθή, η οποία, όμως, σίγουρα στανεχωρήθηκε που έφυγε ο Περικλής, με τον οποία είχαν έρθει πολύ κοντά.

Ο ίδιος ο Κονδυλάτος δήλωσε ότι φεύγει «γεμάτος» σε όλους τους τομείς και συγκίνησε μιλώντας για όλους τους συμπαίκτες τους (πρώην και νυν) με πολύ ζεστά λόγια ενώ χειροκροτήθηκε από τους παίκτες και των δύο ομάδων στη συνέχεια.

Λίγο νωρίτερα, οι κόκκινοι είχαν μια πολύ συγκινητική εμπειρία καθώς κερδίζοντας στον στοίβο του αγωνίσματος ήταν εκείνοι που απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας αυτή τη φορά.

Οι παίκτες στάθηκαν μπροστά από την τηλεόραση όπου στην αρχή γέλασαν με την ψυχή τους βλέποντας τα τρολαρίσματα του κοινού με τους ίδιους πρωταγωνιστές και στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους όταν διάβασαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.