«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Οι μάρτυρες - έκπληξη που "τελειώνουν" τον Βόσκαρη στη δίκη του - Η Λενιώ δικαιώνεται

04.03.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Οι μάρτυρες - έκπληξη που "τελειώνουν" τον Βόσκαρη στη δίκη του - Η Λενιώ δικαιώνεται
Οι ανατροπές δε σταματούν στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 και όπως φαίνεται, το τέλος του Βόσκαρη κοντοζυγώνει!

Ο γάμος της Ελένης με τον Λάμπρο χάρισε μερικές στιγμές "ακακωχής" στο Διαφάνι, όμως οι εορτασμοί τελείωσαν και τα πράγματα επέστρεψαν γρήγορα στην αρχική τους κατάσταση.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος σκέφτονται σοβαρά να μετακομίσουν στο Παρίσι, η Δρόσω -έχοντας ξανά στο πλευρό της τον Κωνσταντή- βγαίνει στην αντεπίθεση με εξώδικο αλλά και αποκαλύψεις, ο Δούκας και ο Θέμελης έρχονται αντιμέτωποι με την αλήθεια, ενώ η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης προχωρά.

Και βέβαια, ενώ πήρε μια παράταση λόγω πένθους του Γραμματικού -θυμίζουμε ότι πέθανε ο πατέρας του εισαγγελέα- η δίκη του Βόσκαρη ξεκινά. Σύμφωνα με τα spoilers, η Ελένη, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, πια, και η Λέττα, που επέστρεψε στην "ομάδα" καταθέτουν, μαζί με τον Γκούμα και τη νοσοκόμα του γιατρού, όμως δεν φαίνεται ότι η καταθέσεις του είναι αρκετές.

Η Σοφούλα, τρέμοντας από φόβο καταθέτει σύμφωνα με τα όσα έχουν συμφωνήσει με τον Βόσκαρη. Μιλά για τη ζωή της κοντά του τονίζοντας πόσο όμορφα είναι όλα και στηρίζει το άλλοθί του για την ημέρα της δολοφονίας της Μαδούρου.

Τη δεύτερη μέρα, όμως, και ενώ έχει ακούσει όλα αυτά που ειπώθηκαν για το "στεφάνι" της, η Σοφούλα αλλάζει γνώμη και λέει την αλήθεια "καίγοντας" τον άντρα της που δεν πιστεύει στ' αυτιά του.

Δεν είναι, όμως, μόνο η Σοφούλα -και ίσως η Χατζίδου, η οποία, σύμφωνα με το TV o' Clock επιστρέφει και ανεβαίνει στο εδώλιο για να επιβεβαιώσει τις καγορίες εναντίον του Βόσκαρη. Η "ταφόπλακα" στην υπόθεση μπαίνει από τα χέρια του Δούκα, ο οποίος αποφασίζει να ανοίξει το στόμα του και να φανερώσει ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειάς του.

Ο Δούκας αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο πατέρας του, Σέργιος Σεβαστός είχε διώξει τον Μάνο από τη δούλεψή του, που δεν ήταν άλλος από έναν... βιασμό! Ο πατέρας του Δούκα είχει "κουκουλώσει" το θέμα τότε γιατί ο Βόσκαρης ήταν νόθος γιος του και είχε υποσχεθεί στη μητέρα του ότι θα τον πρόσεχε -εξ ου και τον είχε διαλέξει από το ορφανοτροφείο, αρχικά. Εκείνος όμως, έδειξε από νωρίς ότι δεν μπορούσε να είναι μέρος της οικογένειας και οι εξελίξεις ήρθαν με τον τρόπο που ήρθαν.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα νέα θα πέσουν ως κεραυνός εν αιθρία, "τσακίζοντας" τον Βόσκαρη σε όλα τα επίπεδα. Η φυλακή είναι το πρώτο από τα δεινά του άλλοτε ισχυρού άντρα του ιδρύματος και το τέλος του προμηνύεται άσχημο.

Εν αναμονή αυτών των εξελίξεων πάντως, ιδού τι περιμένουμε στο σημερινό [4/3/2021] επεισόδιο.

Η αλήθεια για την Ελένη έχει ταράξει τον Σέργιο. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας. Η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι.
Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα πάει να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει.
Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Θα αντιμετωπίσει ευθέως τον Δούκα ή θα εξαφανιστεί;
Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για τον γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή.
Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει ο ταξίαρχος τις ευθύνες του;