«Άγριες Μέλισσες»: Οι τρεις σκηνές του φινάλε που συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό [video]

04.06.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Οι τρεις σκηνές του φινάλε που συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό [video]
Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 έριξε "αυλαία" και ο κόσμος θρηνεί τις απώλειες μαζί με τους ήρωές του, όμως περιμένει το αύριο -ή την επόμενη σεζόν, αν προτιμάτε- με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

Χθες (3/6/2021) προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου για τις "Άγριες Μέλισσες". Ένας κύκλος που ολοκληρώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο. Οι θάνατοι της Ανέτ και του Μιλτιάδη έδωσαν τη χαριστική βολή στο Διαφάνι που έχει χτυπηθεί αλύπητα από τη μοίρα.

Τον πρώτο τον είχαμε δει από το προηγούμενο επεισόδιο σε μια σπαρακτική σκηνή με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Λεωνίδα Κακούρη.

Χθες, είδαμε να "πέφτει" και ο Μιλτιάδης, μην μπορώντας πια να παλέψει άλλο. Πληγωμένος ανεπανόρθωτα σωματικά και ψυχικά ο Μιλτιάδης "εγκαταλείπει" την προσπάθεια, ακολουθώντας τον Γιάννο που τον προσκαλεί να πάει, επιτέλους, μαζί του.

Ιδού η σκηνή αυτή που "τσάκισε" τους τηλεθεατές.

Η επόμενη σκηνή φέρνει τον Λάμπρο μπροστά στο τραγικό θέαμα. "Μπαμπά", ψελλίζει. "Μπαμπά", φωνάζει ξανά και ξανά. Δεν τον έχει ξαναπεί έτσι μέχρι τώρα. "Πατέρα" τον αποκαλούσε. Τον αποχαιρετά κι αυτόν. Όπως αποχαιρέτησε και τον αδελφό του.

Η στιγμή που κηδεύουν τα δυο αδέλφια είναι μια ακόμη από τις σκηνές που προκάλεσαν αντιδράσεις. Όλο το χωριό, μαυροφορεμένο, αποχαιρετά τον Μιλτιάδη και την Ανέτ. Ξαφνικά πλησιάζουν ο Δούκας και η Μυρσίνη και η έκκρηξη που ακολουθεί είναι άνευ προηγουμένου, καθώς έρχεται από τα τρία παιδιά τους που, στην ουσία, τους διώχνουν όχι μόνο από το νεκροταφείο αλλά και από το Διαφάνι, γενικότερα.

Μετά τη μαυρίλα, όμως, δυο φωτεινές στιγμές. Τρεις μήνες μετά τα τελευταία συμβάντα, ο Άγγελος και η Σοφούλα παντρεύονται. Όλο το χωριό γλεντάει στις χαρές τους και μια άλλλη, πιο χαρούμενη μέρα ξεκινά.

Στις υπόλοιπες εξελίξεις της ιστορίας, ο Δούκας και η Μυρσίνη εγκαταστάθηκαν στη Λάρισα, ο Κωνσταντής και η Δρόσω χώρισαν έχοντας βάλει ανάμεσά τους και το μυστικό για τη δολοφονία του Γιάννου ενώ παραδέχτηκαν με δάκρυα, όμως ότι θα αγαπιούνται πάντα, ο Νικηφόρος παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση της κηδεμονίας και φαίνεται ότι μάλλον θα το "παλέψουν" με την Ασημίνα στο μέλλον, και ο Μελέτης συναντά στη φυλακή τον Ακύλα Μεγαρίτη σε μια συνάντηση/προάγγελο της άλλης πλευράς, της σκοτεινής. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Με την τελευταία σκηνή λέμε... "Και του χρόνου".