Ανάσταση με σέξι σμιλεμένο κορμάκι!

16.04.2012
Θέλεις σμιλεμένο κορμάκι πριν την πέσεις για τα καλά στα αρνάκια και τις σούβλες; Τότε προλαβαίνεις ακόμη και τώρα να φτιάξεις το κορμάκι των ονείρων σου ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

Αν συνδυάσεις με σωστή διατροφή και άσκηση τα παρακάτω τιπ τα αποτελέσματα θα είναι πραγματικά θεαματικά ακόμη και μέσα σε λίγες ημέρες και θα νιώσεις τη διαφορά.

Γενικά: το κορμάκι σου αυτή την εποχή έχει ανάγκη από τη φροντίδα σου. Οι κρέμες που θα βρεις στο εμπόριο και υπόσχονται να σε κάνουν να δείχνεις πιο λεπτή κάνουν δουλειά αρκεί να επιλέξεις τη σωστή κρεμούλα. Για επιδερμίδα ελαστική και απαλή σαν μωρού, δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο πίλινγκ με ειδικά προϊόντα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και καθημερινή περιποίηση μετά το μπάνιο για να εξαφανίσεις τα νεκρά κύτταρα. Μετά την απολέπιση και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων η επιδερμίδα σου είναι έτοιμη να δεχθεί όποιο προϊόν της απλώσεις. Έτσι η επιδερμίδα σου είναι καθαρή και απαλή, πράγμα που σίγουρα σου αφαιρείς πόντους και κάνει το κορμάκι σου να δείχνει πιο σμιλεμένο!

Επένδυσε στο μασάζ: το μασάζ ειδικά το τοπικό μπορεί να κάνει θαύματα στο κορμάκι σου αλλά και να σε βοηθήσει να εξαλείψεις την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού που σε έχει κάνει να χάσεις τον ύπνο σου όσο τα πρώτα μπάνια στην παραλία πλησιάζουν. Η σωστή κυκλοφορία του αίματος στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου όπως γλουτοί, μηροί αλλά και κοιλιά είναι απαραίτητα για ένα σέξι σμιλεμένο κορμάκι. Προσπάθησε να κάνεις μασάζ στα πόδια σου με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια να απλώσεις το προϊόν κατά του τοπικού πάχους ή της κυτταρίτιδας ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Χρησιμοποίησε μια βούρτσα για μασάζ και ή ένα γάντι μασάζ για να εκτοξεύσεις στα ύψη την κυκλοφορία του αίματος! Αν ακολουθήσεις αυτή τη ρουτίνα καθημερινά έστω και για 4-5 μερούλες θα δεις αισθητή διαφορά αφού η επιδερμίδα σου θα δείχνει πιο απαλή και πιο «μαζεμένη». Έτσι το δέρμα σου ζωντανεύει και αποχαιρετάς σιγά-σιγά τους λιπώδεις ιστούς!

Κυτταρίτιδα ο αιώνιος εχθρός σου: δεν είναι μυστικό ότι κάθε φορά που πιάνει Απρίλιος ειδικά και σε "τρώει" το μαράζι της πρώτης εμφάνισης στην παραλία το θέμα "κυτταρίτιδα" παίρνει τεράστιες διαστάσεις! Μην άγχεσαι δεν είσαι μόνη στον άνισο αγώνα με την κυτταρίτιδα: το 90% των γυναικών του πλανήτη τραβάνε ακριβώς το ίδιο ζόρι! Ο καθιστικός τρόπος ζωής και οι άπειρες ώρες που είσαι μπροστά στον υπολογιστή σου σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης και την κακιά διατροφή είναι παράγοντες που βοήθησαν στο να συσσωρευτεί τα αντιαισθητικό λίπος στις πιο σέξι περιοχές του κορμιού σου! Ο σύμμαχος σου στον άνισο αγώνα με την κυτταρίτιδα είναι φυσικά το πολύ νερό ( από 8 ποτήρια και πάνω) και η άσκηση με την σωστή διατροφή που είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξεις!

Ακόμη και αν δεν προλάβεις να φτιάξεις το κρέμα των ονείρων σου, θα καταφέρεις έστω να χάσεις μερικούς πόντους και να αναδείξεις καλύτερα το κορμάκι σου! Συνέχισε την προσπάθεια και θα ανταμειφθείς!

Από την Ελένη Αναστασάκη