Οι νικήτριες για τις θεραπείες στο Athens Med Spa

28.07.2011
Θέλεις τέλειο σφιχτό κορμάκι και προσωπάκι και δεν ξέρεις πώς να το αποκτήσεις; To Womenonly και ο πολυχώρος ομορφιάς Athens Med Spa σου τα κάνουν δώρο!

Θέλεις τέλειο σφιχτό κορμάκι και προσωπάκι και δεν ξέρεις πώς να το αποκτήσεις; To Womenonly και ο πολυχώρος ομορφιάς Athens Med Spa σου τα κάνουν δώρο! Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι συμμετοχές ήταν εκατοντάδες! Ύστερα λοιπόν από κλήρωση οι τυχερές νικήτριες που θα απολαύσουν μοναδικές θεραπείες σύσφιξης είναι:

Για τη σύσφιξη μπράτσων:

Ελεονώρα Λαμπροπούλου

Βασιλική Δήμου

Για τη σύσφιξη μηρών:

Ελευθερία Προυνιά

Στυλίδου Παρασκευή

Για τη σύσφιξη προσώπου:

Γρηγοροπούλου Ευαγγελία

Γουδάκη Ελένη

Λίγα λόγια για τη θαυματουργή τεχνολογία: η καινοτόμα τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων είναι απόλυτα ασφαλής για τον οργανισμό, ενώ χρησιμοποιείται από παλιά στη χειρουργική ιατρική. Τα τελευταία χρόνια, οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται και στο χώρο της αισθητικής με πολύ θετικά αποτελέσματα. Η αποτελεσματική τους δράση συνίσταται στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου, βασικής πρωτεΐνης για την καλή όψη της επιδερμίδας που εξασφαλίζει ένα λείο και όμορφο δέρμα. Οι ραδιοσυχνότητες προσφέρουν θεραπεία που διαρκεί, καθώς δρουν στην επιδερμίδα επί 3 εβδομάδες μετά την εφαρμογή τους, προσδίδοντας της κάθε μέρα και καλύτερη όψη! Άρα, τι πιο σέξι από λείο και σφικτό δερματάκι στους μηρούς, τα μπράτσα και το πρόσωπο;

Πώς θα το εξαργυρώσεις: δεν έχεις παρά να καλέσεις στον πολυχώρο ομορφιάς Athens Med Spa, να κλείσεις ραντεβουδάκι και να εξαργυρώσεις το δωράκι σου! Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2108234234 και δεν έχεις παρά να επικοινώσεις με την κυρία Παπούλια για να κλείσεις το ραντεβού που θα σε κάνει να νιώσεις απόλυτη κουκλάρα με την κατάλληλη σύσφιξη!