Διαγωνισμός: κέρδισε το σετ Loverdose της Diesel

24.04.2012
Κέρδισε τώρα το σετ αρώματος Loverdose της Diesel!

Θέλεις ένα άρωμα που να είναι σέξι, σαγηνευτικό και ταυτόχρονα χαρακτηριστικό σου χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις ούτε ευρώ; Τότε η Diesel και το Womenonly σου κάνουν δώρο το σετ Loverdose της Diesel που αποτελείται από άρωμα, showel gel, body lotion για να μυρίζεις και να νιώθεις υπέροχα!

Λίγα λόγια για το Loverdose: σε ένα πολύπλευρο γυάλινο μπουκάλι, σαν μια παλλόμενη μωβ καρδιά τόσο πολύτιμη όσο το διαμάντι, η Diesel έκλεισε τη νέα της αρωματική δημιουργία. Σπινθηροβόλο μανταρίνι, πικάντικο αστέρι γλυκάνισου, πέταλα γαρδένιας, γλυκόριζα και το αισθησιακό Γιασεμί του Σαμπάχ, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του νέου γυναικείου εθιστικού αρώματος Loverdose της Diesel, που ενσαρκώνεται στο πρόσωπο της γοητευτικής Ashley Smith.

Πώς θα το κερδίσεις: Δεν έχεις παρά να στείλεις τη συμμετοχή σου από σήμερα 24/04/2012 μέχρι τις 01/05/2012 στο e-mail [email protected] με την ένδειξη "Loverdose" μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σου (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) ή κάνοντας LIKE στη σελίδα του WomenOnly στο Facebook:

(τσέκαρε το κουτάκι από κάτω- αν έχεις ήδη κάνει Like άφησε το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου)

και θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις το πιο απαραίτητο δώρο που θα σε κάνει να σαγηνεύσεις στο πέρασμα σου!

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 2 Μαϊου 2012! Μην το χάσεις! Παίξε και κέρδισε το πιο σούπερ σετ περιποίησης και ρίξε μια ματιά στο πιο ξεσηκωτικό σποτ του πιο σέξι αρώματος!