Βρεγμένες ρίζες

03.05.2015
To κλασικό wet λουκ μας συστήνεται από την αρχή φέτος δίνοντας έμφαση στις ρίζες. Τα μοντέλα στα σόου του οίκου Anthony Vaccarello είχαν πολύ "βρεγμένες" ρίζες και το υπόλοιπο μαλλί ήταν πιο στεγνό. Η τάση είναι ιδανική για όλη την ημέρα αφού είναι ένας εύκολος τρόπος να έχεις περιποιημένα μαλλιά χωρίς να πας στο κομμωτήριο. Οι ρίζες των μαλλιών σου είναι βρεγμένες και έχουν ένα glossy αποτέλεσμα και στην συνέχεια είναι χτενισμένες προς τα πίσω έτσι ώστε το πρόσωπο να φαίνεται καθαρά, ενώ οι άκρες δείχνουν φυσικές. Το τρεντ κυριάρχησε στα σόου των οίκων Alexander Wang, Proenza Schouler και Marni.

To κλασικό wet λουκ μας συστήνεται από την αρχή φέτος δίνοντας έμφαση στις ρίζες. Τα μοντέλα στα σόου του οίκου Anthony Vaccarello είχαν πολύ "βρεγμένες" ρίζες και το υπόλοιπο μαλλί ήταν πιο στεγνό. Η τάση είναι ιδανική για όλη την ημέρα αφού είναι ένας εύκολος τρόπος να έχεις περιποιημένα μαλλιά χωρίς να πας στο κομμωτήριο.

Οι ρίζες των μαλλιών σου είναι βρεγμένες και έχουν ένα glossy αποτέλεσμα και στην συνέχεια είναι χτενισμένες προς τα πίσω έτσι ώστε το πρόσωπο να φαίνεται καθαρά, ενώ οι άκρες δείχνουν φυσικές. Το τρεντ κυριάρχησε στα σόου των οίκων Alexander Wang, Proenza Schouler και Marni.