Απ(α)λά βλέφαρα

17.09.2015
Οι απλές σκιές για τα μάτια είναι ιδιαίτερη τάση φέτος και οι επιλογές που έχεις για να εντυπωσιάσεις είναι άπειρες. Η τερακότα στα βλέφαρα δημιουργεί μοναδικά λουκ όπως καταλάβαμε στα σόου του οίκου Herve Leger αλλά και οι dusty πορτοκαλί σκιές που είδαμε στα μοντέλα του Richard Chai Love ήταν απόλυτα φυσικές. Μια ροζ πινελιά στα βλέφαρα έδινε άλλη διάσταση στο απόλυτο φθινοπωρινό τρεντ όπως παρουσιάστηκε στις κολεξιόν του οίκου Tibi ενώ οι πιο ροδακινί σκιές του Preen και οι λευκές σκιές του Sacai χαρίζουν αιθέρια αίσθηση στα μοντέλα.

Οι απλές σκιές για τα μάτια είναι ιδιαίτερη τάση φέτος και οι επιλογές που έχεις για να εντυπωσιάσεις είναι άπειρες. Η τερακότα στα βλέφαρα δημιουργεί μοναδικά λουκ όπως καταλάβαμε στα σόου του οίκου Herve Leger αλλά και οι dusty πορτοκαλί σκιές που είδαμε στα μοντέλα του Richard Chai Love ήταν απόλυτα φυσικές.

Μια ροζ πινελιά στα βλέφαρα έδινε άλλη διάσταση στο απόλυτο φθινοπωρινό τρεντ όπως παρουσιάστηκε στις κολεξιόν του οίκου Tibi ενώ οι πιο ροδακινί σκιές του Preen και οι λευκές σκιές του Sacai χαρίζουν αιθέρια αίσθηση στα μοντέλα.