Τέλειος καθαρισμός με το διάλυμα καθαρισμού της VICHY για λαμπερή επιδερμίδα

20.09.2015
Η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να δράσει σε πολλαπλά επίπεδα στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα: αύξηση του σμήγματος, επιδείνωση της αφυδάτωσης, μείωση της φυσικής αντιοξειδωτικής άμυνας της επιδερμίδας, τροποποίηση του επιδερμικού φραγμού, υποξία, γκρίζα και θαμπή όψη, που προκαλείται από την είσοδο σωματιδίων του άνθρακα. Για την αφαίρεση αυτών των ρύπων που κάνει την επιδερμίδα τους να «ασφυκτιά», στις γυναίκες αρέσει να χρησιμοποιούν καθαρισμό με νερό, καθώς προσφέρει μια πραγματική αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο κάνει την εμφάνισή του ένας ακόμα εχθρός της ομορφιάς: το ασβέστιο που υπάρχει στο νερό. Σε περίπτωση που υπάρχει σε παραπάνω ποσότητα, παραμένει στην επιδερμίδα, την ξηραίνει και την ερεθίζει. Όχι πια! Τα Εργαστήρια Vichy με εξειδίκευση στην ευαίσθητη επιδερμίδα και με στόχο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των γυναικών για την επίτευξη της ιδανικής επιδερμίδας, δε θα μπορούσαν να αγνοήσουν αυτούς τους δύο καθημερινούς εχθρούς της ομορφιάς. Η VICHY παρουσιάζει το Διάλυμα Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ που σου χαρίζει καθαρή και απαλή επιδερμίδα χωρίς αίσθηση τραβήγματος!

Η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να δράσει σε πολλαπλά επίπεδα στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα: αύξηση του σμήγματος, επιδείνωση της αφυδάτωσης, μείωση της φυσικής αντιοξειδωτικής άμυνας της επιδερμίδας, τροποποίηση του επιδερμικού φραγμού, υποξία, γκρίζα και θαμπή όψη, που προκαλείται από την είσοδο σωματιδίων του άνθρακα.

Για την αφαίρεση αυτών των ρύπων που κάνει την επιδερμίδα τους να «ασφυκτιά», στις γυναίκες αρέσει να χρησιμοποιούν καθαρισμό με νερό, καθώς προσφέρει μια πραγματική αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο κάνει την εμφάνισή του ένας ακόμα εχθρός της ομορφιάς: το ασβέστιο που υπάρχει στο νερό. Σε περίπτωση που υπάρχει σε παραπάνω ποσότητα, παραμένει στην επιδερμίδα, την ξηραίνει και την ερεθίζει. Όχι πια!

Τα Εργαστήρια Vichy με εξειδίκευση στην ευαίσθητη επιδερμίδα και με στόχο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των γυναικών για την επίτευξη της ιδανικής επιδερμίδας, δε θα μπορούσαν να αγνοήσουν αυτούς τους δύο καθημερινούς εχθρούς της ομορφιάς.

Η VICHY παρουσιάζει το Διάλυμα Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ που σου χαρίζει καθαρή και απαλή επιδερμίδα χωρίς αίσθηση τραβήγματος!