Φροντίδα εντατικής επανόρθωσης Redermic από την La Roche-Posay για τα μάτια

03.10.2015
Οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι η γήρανση του δέρματος οφείλεται σε ένα συνδυασμό ενδογενών και εξωγενών παραγόντων: η φυσική γήρανση που συμβαίνει λόγω επιβράδυνσης στην ανανέωση των κυττάρων είναι ένα φαινόμενο αναπόφευκτο και μη αναστρέψιμο και εκδηλώνεται με ξηρότητα, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας. Όταν συνδυάζεται με περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, το κάπνισμα και το στρες που διεγείρουν την παραγωγή των βλαβερών ελευθέρων ριζών, η διαδικασία γήρανσης επιταχύνεται και τα συμπτώματα εμφανίζονται νωρίτερα και εντονότερα. Σε ποιες απευθύνεται η Redermic H Redermic απευθύνεται σε γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα που αναζητούν αντιρυτιδική φροντίδα με υψηλή αποτελεσματικότητα για εντατική επανόρθωση των ρυτίδων & της ανομοιόμορφης όψης, αλλά και ασφάλεια για το δέρμα τους.

Οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι η γήρανση του δέρματος οφείλεται σε ένα συνδυασμό ενδογενών και εξωγενών παραγόντων: η φυσική γήρανση που συμβαίνει λόγω επιβράδυνσης στην ανανέωση των κυττάρων είναι ένα φαινόμενο αναπόφευκτο και μη αναστρέψιμο και εκδηλώνεται με ξηρότητα, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας. Όταν συνδυάζεται με περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, το κάπνισμα και το στρες που διεγείρουν την παραγωγή των βλαβερών ελευθέρων ριζών, η διαδικασία γήρανσης επιταχύνεται και τα συμπτώματα εμφανίζονται νωρίτερα και εντονότερα.

Σε ποιες απευθύνεται η Redermic

H Redermic απευθύνεται σε γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα που αναζητούν αντιρυτιδική φροντίδα με υψηλή αποτελεσματικότητα για εντατική επανόρθωση των ρυτίδων & της ανομοιόμορφης όψης, αλλά και ασφάλεια για το δέρμα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ