Ματ χείλη

09.11.2015
Οι πασαρέλες γέμισαν εντυπωσιακές και έντονες αποχρώσεις για τα χείλη μας στην ματ εκδοχή τους. Τα ματ χρώματα κάνουν τα χείλη μας να δείχνουν πιο «γεμάτα» ενώ το χρώμα κρατάει πολύ περισσότερο. Τα εντυπωσιακά σκούρα χρώματα στα χείλη από το κόκκινο της Βουργουνδίας μέχρι το πιο σκούρο δαμασκηνί που κυριαρχούν στις πασαρέλες τη νέα σεζόν τα φοράμε πάντα στην ματ εκδοχή τους. Σε αντίθεση με την πιο λαμπερή glossy version τα ματ χείλη αποπνέουν περισσότερο μυστήριο και είναι λιγότερο παιχνιδιάρικα σε σχέση με τα πιο λαμπερά κραγιόν και γκλος. Aν αποφασίσεις να βάψεις τα χείλη σου σε κάποι από τις ενδιφέρουσες ματ αποχρώσεις της σεζόν δεν έχεις παρά να φροντίσεις το μακιγιάζ των ματιών σου να είναι όσο πιο απαλό γίνεται.

Οι πασαρέλες γέμισαν εντυπωσιακές και έντονες αποχρώσεις για τα χείλη μας στην ματ εκδοχή τους. Τα ματ χρώματα κάνουν τα χείλη μας να δείχνουν πιο «γεμάτα» ενώ το χρώμα κρατάει πολύ περισσότερο. Τα εντυπωσιακά σκούρα χρώματα στα χείλη από το κόκκινο της Βουργουνδίας μέχρι το πιο σκούρο δαμασκηνί που κυριαρχούν στις πασαρέλες τη νέα σεζόν τα φοράμε πάντα στην ματ εκδοχή τους. Σε αντίθεση με την πιο λαμπερή glossy version τα ματ χείλη αποπνέουν περισσότερο μυστήριο και είναι λιγότερο παιχνιδιάρικα σε σχέση με τα πιο λαμπερά κραγιόν και γκλος.

Aν αποφασίσεις να βάψεις τα χείλη σου σε κάποι από τις ενδιφέρουσες ματ αποχρώσεις της σεζόν δεν έχεις παρά να φροντίσεις το μακιγιάζ των ματιών σου να είναι όσο πιο απαλό γίνεται.