Οι υποψήφιες του Fame

05.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, λες κι έχει πέσει οργή στις τάξεις των γυναικών στο Fame Story και κάθε εβδομάδα δυο από αυτές πέφτουν στον τάκο. Αυτή τη φορά υποψήφιες είναι η Λίνα και η Φωτεινή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λες κι έχει πέσει οργή στις τάξεις των γυναικών στο Fame Story και κάθε εβδομάδα δυο από αυτές πέφτουν στον τάκο. Αυτή τη φορά υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Λίνα - για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή - και η Φωτεινή, για τις οποίες οι συμπαίκτες τους, στην πλειοψηφία τους, δεν έκριναν πως είναι απαραίτητο να παραμείνουν στη "Μεγάλη του Fame Story Ακαδημία". Αντίθετα, τέσσερις στους οκτώ πιστεύουν πως ο Νίνο - ο τρίτος υποψήφιος - διαθέτει λαμπρό άστρο και άφθονο ταλέντο που είναι κρίμα και άδικο να πάει χαμένο.

Την εκτίμηση αυτή έκαναν με το μάτι που βλέπει πολύ μπροστά, η Ελεάννα, ο Χάρης, ο Θάνος και ο Γρηγόρης. Τη Λίνα, πάλι, για ανθρωπιστικούς καθαρά λόγους, αφού ήταν ξανά προτεινομένη, ψήφισαν η Ασπα, ο Νίνο και ο Σωκράτης, ενώ η Φωτεινή πήρε μόνο μία από την κολλητή της Ιωάννα. Τα αποτελέσματα, εννοείται πως χαροποίησαν τα μάλα τον εν δυνάμει "Σάκη Ρουβά", ο οποίος αναγορεύεται πλέον σε...λατρεμένη μούρη του Fame. Αυτή που φέρει βαρέως την υποψηφιότητα είναι η Φωτεινή, η οποία δεν πίστευε πως θα ερχόταν η καταραμένη τούτη ώρα που θα ήταν υποψήφια. Βλέπεις, όλοι της έλεγαν "τι ωραία φωνή που έχεις" και "Τι φωνάρα είσαι συ ταλεντάρα μου" ε, δεν ήθελε και πολύ ο άνθρωπος να...παραμυθιαστεί.

Οι παίκτες πήγαιναν στον Ανδρέα (Μικρούτσικο) και ψήφιζαν, ο οποίος μετά από καιρό έζησε τις πάλαι ποτέ τιμημένες μέρες του Big. Τότε, που δινόταν το σύνθημα "Ψηφίστε ρουφιάνοι μου" κι άρχιζε η διαδικασία. Μόνο που τώρα, οι φερέλπιδες αοιδοί δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους "εκλογές" και γρήγορα έγινε γνωστό ποιος ψήφισε ποιον.