Εκτός Φάρμας ο Γιώργος

05.11.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ένα εκπαιδευτικό βράδυ Δευτέρας ήταν το χθεσινό καθώς μέσα από την μονομαχία των Ιζη και Γιώργου μάθαμε χρήσιμα πράγματα...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα εκπαιδευτικό βράδυ Δευτέρας ήταν το χθεσινό καθώς μέσα από την μονομαχία των Ιζη και Γιώργου μάθαμε χρήσιμα πράγματα, όπως πότε κόβουμε το ραπανάκια, πόσο γάλα κατεβάζει κάθε χρόνο μια αγελάδα ή πόσες κότες σε ένα κοτέτσι αντιστοιχούν σε έναν κόκορα. Βλέπεις, οι δύο gladiators ήταν καλά διαβασμένοι και μέχρι να αναδειχτεί ο Ιζη σε μέγα νικητή χρειάστηκε να γίνουν 20 ερωτήσεις. Λίγο έλειψε και ο Γρηγόρης θα ρωτούσε από τα περιεχόμενα.

Η, δε, αγωνία δεν το συζητώ είχε χτυπήσει κόκκινο με τους παριστάμενους στην αρένα να φυσάνε και να ξεφυσάνε από το άγχος τους. Πάντως, οφείλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον ηττημένο μοντέλο, ο οποίος εν μία νυκτί κατάφερε να μάθει νερό το βιβλίο της Φάρμας, σε αντίθεση με τον Ιζη που μάλλον τα παίρνει δύσκολα τα...γράμματα αφού έκανε φροντιστήριο πάνω σε αυτό τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Το αποτέλεσμα, εννοείται πως δυσαρέστησε την πλειοψηφία των παικτών, όχι γιατί λάτρευαν τον Γιώργο, απλά ανάμεσα στους δύο "ρουφ" προτιμούσαν αυτόν. Η μόνη που χάρηκε τη νίκη του Ιζη ήταν η Ρούλα, η οποία δεν ξέρω κατά πόσο είναι περήφανη για το...βλαστάρι της.

Παρόλες τις υποσχέσεις του ότι θα φύγει από τη Φάρμα ή ότι επιτέλους θα μιλήσει, ακολούθησε για ακόμη μία φορά την τακτική του...κάνω την πάπια. Τι κι αν τον παρακάλεσαν να αντρωθεί για μια φορά και να πει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Τι κι αν τον ικέτεψαν να τους πει ποιος είναι ο "χαφιές" του σπιτιού. Αυτός τίποτε, δεν άνοιγε το στόμα του επικαλούμενος "το απόρρητο του ρουφιάνου". Ε, αφού είδαν κι απόειδαν οι άνθρωποι τον άφησαν και πήγαν να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο. Αυτός - τι ήθελα και το μελέταγα - είχε την τύχη του Λάσκου. Όπως ο Λάσκος μιλούσε για ξεκαθάρισμα στη Φάρμα και είχε πάρει πατριωτικά τη μονομαχία, αλλά στο τέλος είδε πόρτα, έτσι και ο μοντέλος έμεινε με την πίκρα. Ωστόσο, και αυτός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα που αναμένεται να είναι με την εκλογή του αρχηγού και ο νοών νοείτω!