Η Κίντμαν μιλά για το διαζύγιο

06.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, δύο ολόκληρα χρόνια έπρεπε να περάσουν μέχρι να μπορέσει η Νικόλ Κιντμαν να καταλάβει τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Τομ Κρούζ
Αγαπημένη μου Αγγελική,


δύο ολόκληρα χρόνια έπρεπε να περάσουν μέχρι να μπορέσει η Νικόλ Κιντμαν να καταλάβει τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Τομ Κρούζ. Κι αφού επιτέλους τους ανακάλυψε, έσπευσε να τους ανακοινώσει προκειμένου με τη σειρά μας να τους εμπεδώσουμε, αλλά και να μας φύγει η μαύρη περιέργεια που μας τρώει όλο αυτό το διάστημα. Η διάσημη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στο γνωστό περιοδικό "Vanity Fair" όπου μίλησε για τον γάμο της με τον Τομ, το διαζύγιο τους, αλλά και για τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί των "ομοφυλοφιλικών" τους προτιμήσεων.

Η Κίντμαν ξεκαθάρισε καταρχήν πως είναι γυναίκα - καραμπινάτη και ο πρώην σύζυγος της άνδρας - τεφαρίκι. Δεν έκρυψε βέβαια τη δυσαρέσκεια της για τις φήμες που κυκλοφορούσαν, παρόλο που η ίδια ουδέποτε δεν προέβηκε σε μηνύσεις καθώς δεν είναι του χαρακτήρα της. Σε αντίθεση με τον Τομ, ο οποίος κάθε λίγο και λιγάκι τραβούσε από μία μήνυση προκειμένου να αποκαταστήσει την αντρική του τιμή. "Ο Τομ είναι ο Τομ κι έτσι αντιδρά. Δεν μπορείς να του αλλάξεις τη γνώμη" είπε αιτιολογώντας την τάση αυτή του πρώην της. Όσον αφορά, δε, τον γάμο τους για τον οποίο επίσης ακούγονταν πολλά ότι ήταν λευκός και τα συναφή, η Νικόλ ήταν σαφέστατη. "Παντρευτήκαμε με έρωτα κι αυτός ήταν που μας κράτησε μαζί δέκα ολόκληρα χρόνια. Λίγα ζευγάρια στο Χόλιγουντ αντέχουν τόσο πολύ".

Άντε μετά από τέτοια διαπίστωση να πεις το αντίθετο. Ψέματα λέει; Στο επίμαχο θέμα τώρα του διαζυγίου - που της πήρε δύο ολόκληρα χρόνια για να καταλάβει γιατί χώρισαν - τόνισε πως δεν έφταιγε η Σαϊεντολογία. Μπορεί αυτή να είναι μία βαθύτατα θρησκευόμενη Καθολική κι εκείνος ένας οπαδός της Σαϊεντολογίας, όμως οι διαφορετικές τους πίστες δεν ήταν ικανές να διαλύσουν το χτισμένο πάνω στην αγάπη σπιτικό τους. Δυστυχώς, γι αυτούς, όπως σε τόσα άλλα ζευγάρια του κόσμου, η αγάπη τους τελείωσε και το διαζύγιο ήταν θέμα χρόνου.

Τώρα, η Κίντμαν με τη βοήθεια της οικογένειας και λιγοστών φίλων της, προσπαθεί να συνέλθει από το κακό που τη βρήκε, με τη μέθοδο της "μητροθεραπείας" και της εργασιοθεραπείας. Ασχολείται, δηλαδή, αποκλειστικά με το μεγάλωμα των δύο της παιδιών και την καριέρα της η οποία ομολογουμένως μετά το διαζύγιο έχει πάρει την ανιούσα. Όσον αφορά το κεφάλαιο "έρωτας" είπε πως είναι προς αναζήτηση του άνδρα εκείνου με τον οποίον θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της!