Φρούριο το "Μπέκιγχαμ"

06.11.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, απόρθητο φρούριο θυμίζει πλέον το περίφημο "Μπέκιγχαμ" της οικογένειας Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, μετά τα τελευταία γεγονότα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Απόρθητο φρούριο θυμίζει πλέον το περίφημο "Μπέκιγχαμ" της οικογένειας Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, μετά τα τελευταία γεγονότα και την περιβόητη απαγωγή της διάσημης αοιδούς. Όποιος επισκέπτης θελήσει να πάει μέχρι το σπίτι του εν λόγω ζευγαριού θα χρειαστεί να περάσει από τη "Σκύλλα και τη Χάρυβδη" μέχρι να διαπιστώσει η...φρουρά τους το αγνό των προθέσεων τους. Ο Ντέιβιντ, ο οποίος πήρε πολύ πατριωτικά το θέμα ξυπνώντας μέσα του ο ρόλος του στυλοβάτη του σπιτιού, ζήτησε να παρθούν επιπλέον μέτρα προστασίας - στα ήδη δρακόντεια - προκειμένου να έχει το κεφαλάκι του ήσυχο ότι η οικογένεια του δεν κινδυνεύει.

Έτσι, από την Δευτέρα στην περίφημη οικία τους κατέφθασαν κι άλλοι σεκιουριτάδες, οι οποίοι φυλάνε από άκρη σε άκρη το σπίτι. Στην είσοδο, μπήκε ένα δωμάτιο όπου ένας φύλακας θα κάνει το απαιτούμενο face control των επισκεπτών, ενώ ένας συναγερμός θα χτυπάει όταν κάποιος επίδοξος διαρρήκτης θα κάνει το μέγα σφάλμα να πλησιάσει το "Μπέκιγχαμ" με πονηρούς σκοπούς. Εννοείται, δε, πως παντού έχουν τοποθετηθεί κάμερες για να ελέγχουν ο, τι κινείται. Τα μέτρα αυτά είναι αλήθεια πως δεν άρεσαν και πολύ στο ζεύγος και δη στην Βικτόρια, η οποία τρόπον τινά νιώθει φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι. Άδικο, πάντως, δεν έχει αφού τέτοια υψίστη ασφάλεια ζήτημα να είχαν οι περίφημες φυλακές του Αλκατράζ.

Ωστόσο, ο πεθερός του Μπέκαμ, ο Τόνι Ανταμς, ο οποίος επιλήφθηκε προσωπικά τον τομέα - ασφάλεια, θεώρησε απαραίτητο να ληφθούν τα μέτρα αυτά, ενώ φρόντισε μία ομάδα σωματοφυλάκων - σωστά γομάρια να γίνουν η σκιά του γαμπρού του. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής, την Δευτέρα πήγε κανονικά στην προπόνηση της Μάντσεστερ και μπορεί να οδήγησε ο ίδιος το αυτοκίνητο του, πίσω του όμως ακολουθούσαν τα...λαγωνικά. Ο ίδιος, δηλώνει σε φίλους και συγγενείς - που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο του...σηκώματος του ηθικού του ζευγαριού - ότι δεν πρόκειται να αφήσει την υπόθεση αυτή να τον πάρει από κάτω και πως είναι διατεθειμένος να προστατέψει την οικογένεια του. Ως σωστός πατέρας και σύζυγος που είναι, δεν πρόκειται να αφήσει ούτε μύγα να πλησιάσει τη φαμίλια του, διότι...μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Η Βικτόρια, πάλι, μετά την τραυματική της αυτή εμπειρία πήρε τηλέφωνο τον κολλητό της Ελτον Τζον και του άνοιξε την καρδιά της. Όπως, ο ίδιος μετά πληροφόρησε το κοινό - που μια άλφα αγωνία εδώ που τα λέμε την έχει - η posh spice συνέρχεται από το σοκ, ενώ δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να κλειστεί στο "χρυσό" και ασφαλέστατο κλουβί του "Μπέκιγχαμ". Αυτό θα πει δύναμη ψυχής!