Ο Sakis θα γίνει πατέρας!

30.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που όλοι περιμέναμε από την πρώτη στιγμή που μάθαμε, πριν λίγα χρόνια, ότι ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ερωτεύθηκαν, είναι γεγονός. Το πιο ωραίο ζευγάρι της εγχώριας showbiz
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που όλοι περιμέναμε από την πρώτη στιγμή που μάθαμε, πριν λίγα χρόνια, ότι ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ερωτεύθηκαν, είναι γεγονός. Το πιο ωραίο ζευγάρι της εγχώριας showbiz, οι δικοί μας Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί (σε θέμα ομορφιάς) περιμένει το πρώτο του παιδί! Φαντάσου, τι μωρό θα βγάλουν Sakis και Κάτια. Τύφλα να έχει η Σιλό των Brangelina!

Γεμάτα μελανιές έχω κάνει τα χέρια μου για να δω αν αυτό που ζω είναι αλήθεια ή όνειρο. Ο Sakis πατέρας; Κι όμως. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες, φαίνεται πως επαληθεύονται και πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν το ζευγάρι να περνάει την πόρτα γνωστού μαιευτηρίου. Όπως λέγεται, η Κάτια διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης και το μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Οκτώβριο. Χμ, αυτό σημαίνει ότι η Ζυγούλη έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο, περίοδος που το ζευγάρι τα βρήκε ξανά μετά το σύντομο χωρισμό που είχαν.

Αυτή είναι... δυναμική επανασύνδεση. Όχι παίζουμε. Λόγος για γάμο δεν έχει γίνει ακόμη, καθότι αυτό δεν απασχολεί ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον. Προτεραιότητα έχει το παιδί, ενώ πολλοί λένε ότι το ζευγάρι είναι τα μάλα ενθουσιασμένο με την άφιξη του πελαργού. Ειδικά, ο Ρουβάς ο οποίος δε σταματάει να σκορπίζει χαμόγελα Colgate από τη χαρά του. Εδώ τα σκόρπιζε πριν που δεν είχε τόσο σοβαρό λόγο, τώρα δεν θα το κάνει; Το Πάσχα το πέρασαν στην Κρήτη και ο τηλεοπτικός φακός τους πέτυχε στο αεροδρόμιο, όπου απέφυγαν να σχολιάσουν τα περί εγκυμοσύνης. Τα πονηρά χαμόγελα τους, όμως, ήταν αρκετά για να καταλάβουμε ότι... ναι το «είδωλο» μεγάλωσε και θα γίνει πατέρας!