Η Χάντσον θέλει παιδί. Ο Όουεν;

23.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για δεύτερη φορά χτυπάει το βιολογικό ρολόι της Κέιτ Χάντσον, η οποία δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει να γίνει και πάλι μαμά. Η κόρη της Γκόλντι Χόουν έχει ένα γιο, τον 3χρονο Ράιντερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για δεύτερη φορά χτυπάει το βιολογικό ρολόι της Κέιτ Χάντσον, η οποία δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει να γίνει και πάλι μαμά. Η κόρη της Γκόλντι Χόουν έχει ένα γιο, τον 3χρονο Ράιντερ, αλλά φαίνεται πως η μητρότητα της αρέσει τα μάλα και δεν έχει πρόβλημα να την επαναλάβει.

Μόνο που υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα. Τον γιο τον απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Κρις Ρόμπινσον, ενώ τώρα δεν έχει άνδρα για να γίνει η τεκνοποίηση. Βέβαια, υποψήφιος υπάρχει και δεν είναι άλλος από τον Όουεν Γουίλσον, με τον οποίο η Κέιτ είναι και πάλι ζευγάρι. Ο Όουεν δεν έχει εκδηλώσει δημόσια την επιθυμία να γίνει πατέρας, όμως, αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις της Χάντσον ότι ο καλός της είναι ένας πολύ τρυφερός άνδρας κι έχει άριστες σχέσεις με το γιό της, δεν αποκλείεται να ακούσουμε στο άμεσο μέλλον για πελαργούς και μωρά.

Προς το παρόν, το ζευγάρι μετά την επανασύνδεση περνάει πολλές ώρες μαζί, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα η Κέιτ είχε γενέθλια και τα πέρασε μαζί με τον Όουεν και τους γονείς του. Χμ. Φαίνεται, πως τα «πεθερικά» δέχτηκαν και πάλι την Χάντσον και πλέον δεν την θεωρούν υπεύθυνη για την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου τους το περασμένο καλοκαίρι. Τι ωραία ατμόσφαιρα!