Ο Κούγιας στη Μύκονο με τα παιδιά!

30.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αλέξη που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις. Θα μου πεις, γιατί εσύ εκράτεις την υπόσχεση να μη γράψεις ξανά για το Κουγέικο; Τι να κάνω, όμως, που κάθε λίγο και λιγάκι μου δίνουν σοβαρό λόγο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αλέξη που δίδασκες και νόμους δεν εκράτεις. Θα μου πεις, γιατί εσύ εκράτεις την υπόσχεση να μη γράψεις ξανά για το Κουγέικο; Τι να κάνω, όμως, που κάθε λίγο και λιγάκι μου δίνουν σοβαρό λόγο να ασχοληθώ μαζί τους; Πάρε παράδειγμα τον Αλέξη, ο οποίος πριν λίγους μήνες υπέγραψε συμφωνητικό με την Εύη βατίδου κι ένας από τους όρους που υπέγραψαν ήταν τα παιδιά τους να μην επισκεφθούν ξανά τη Μύκονο, διότι είναι τόπος ακατάλληλος για παιδιά.

Και να σκεφτείς ότι επρόκειτο για ιδέα του Κούγια, που τότε είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων των μόνιμων και μη κατοίκων του νησιού. Και τώρα είναι ο Αλέξης εκείνος που σπάει το «εμπάργκο» και κάνει εμφάνιση με τα παιδιά στη Μύκονο! Να τους βλέπεις να κυκλοφορούν στα σοκάκια και να τρίβεις με απορία τα μάτια σου: «Είναι, δεν είναι». Μάλλον, ο ποινικολόγος θα άλλαξε γνώμη για το «ποιον» του νησιού. Ή αυτό δεν είναι... ακατάλληλο όταν ο ίδιος είναι εκεί. Ούτε τηλεοπτικό πρόγραμμα να ήταν η Μύκονος. Κατάλληλη, απαραίτητη η πατρική συναίνεση!

Ο Κούγιας δεν ήταν μόνος του. Βρέθηκε στο νησί με μεγάλη παρέα, ενώ ο φακός τον απαθανάτισε να μιλάει έξω από το κατάστημα του Κώστα Καίσαρη, με χαλαρή διάθεση. Όσο για την Εύη Βατίδου; Το «κοσμικό» Πάσχα μπορεί να περιμένει για του χρόνου, αφού ο πρώην σύζυγος πρόλαβε και πήγε πρώτος στη Μύκονο! Πού πέρασε η ίδια τις μέρες αυτές, θα σε γελάσω. Αν δεν είσαι Μύκονο και δεν είσαι μεγάλος σταρ, απλά αγνοείται η τύχη σου!