Πάσχα στη Μύκονο για την Μενεγάκη!

30.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πάσχα στη Μύκονο πέρασε οικογενειακώς η Ελένη Μενεγάκη, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δεύτερης κόρης της παρουσιάστριας. Δυστυχώς, κανείς δεν κατάφερε να δει τη μικρή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πάσχα στη Μύκονο πέρασε οικογενειακώς η Ελένη Μενεγάκη, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δεύτερης κόρης της παρουσιάστριας. Δυστυχώς, κανείς δεν κατάφερε να δει τη μικρή και να διαπιστώσει αν πράγματι μοιάζει στη διάσημη μαμά της, αφού η Ελένη είχε φροντίσει να καλύπτει τη μικρή με μία κουβερτούλα. Εξάλλου, είναι μόλις τριών μηνών κι έχουμε μπροστά μας καιρό να τη δούμε.

Η οικογένεια Λάτσιου φιλοξενήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο και η Ελένη με τον σύζυγο της, Γιάννη και τα τρία της παιδιά έκαναν συχνές βόλτες στα σοκάκια του νησιού, ενώ η Μενεγάκη σταματούσε συνέχεια για να μιλήσει με τους κατοίκους. Ωστόσο, το ζευγάρι στη Μύκονο δεν γιόρτασε μόνο την Ανάσταση, αλλά και την επέτειο του γάμου τους, αφού στις 23 Απριλίου συμπλήρωσαν εφτά χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου. Σνιφ, σνιφ.

Μάλιστα, ο Γιάννης Λάτσιος έκανε δώρο στη σύζυγό του ένα πανάκριβο δαχτυλίδι και η Ελένη εννοείται πως συγκινήθηκε τα μάλα με την κίνηση του. Η Μενεγάκη, ο Λάτσιος και τα τρία παιδιά έφθασαν στο νησί το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, ενώ νωρίτερα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο σπίτι τους στα Μελίσσια τους επισκέφθηκε η κουμπάρα τους και νονά του Άγγελου, Νατάσσα Θεοδωρίδου για να πάει τα δώρα στο βαφτιστήρι. Άσχετο με το στόρι αλλά είδα φωτογραφίες από την επίσκεψη και σκέφτηκα να στο πω!