"Να ζήσουν οι κομμώτριες, τα όμορφα κορίτσια"!

27.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Να ζήσουν οι κομμώτριες, τα όμορφα κορίτσια, που έχουνε χρυσή καρδιά, δεν κάνουνε καπρίτσια». Κι άμα λάχει στέφονται και... «Σταρ Ελλάς»! Όχι παίζουμε. Στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Να ζήσουν οι κομμώτριες, τα όμορφα κορίτσια, που έχουνε χρυσή καρδιά, δεν κάνουνε καπρίτσια». Κι άμα λάχει στέφονται και... «Σταρ Ελλάς»! Όχι παίζουμε. Στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1, λοιπόν, για την ανάδειξη της «Σταρ Ελλάς», «Μις Ελλάς» και «Μις Γιάνγκ» μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε - προς έκπληξη όλων - η κομμώτρια, Διονυσία Κούκιου, η οποία άφησε στην άκρη ψαλίδι και πιστολάκι και πήγε να διεκδικήσει το στέμμα. Και τα κατάφερε!

Τώρα πώς έγινε αυτό, θα σε γελάσω. Πάλι καλά που δεν την έπαιξα στοίχημα, θα με έστελνε στον κουβά. Ωστόσο, το επάγγελμα της νέας «Σταρ Ελλάς» αποδεικνύεται πολύτιμο για τη νικήτρια, αφού τις επόμενες μέρες προβλέπεται τρελό... μαλλιοτράβηγμα από τις επιλογές της κριτικής επιτροπής. Κορίτσια, μην αγχώνεστε, βγάλτε τις τρίχες σας μία μία, η Κούκιου είναι εδώ. Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε ο... καταποντισμός της Ρίας Αντωνίου, η οποία ήτο και το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού. Η ξανθιά κοπέλα, που φέρνει λίγο από... Τζούλια Αλεξανδράτου είχε την τύχη της, αφού έφυγε από τα Καλλιστεία με τον τίτλο της «Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς».

Παρηγοριά στην όμορφη, η οποία δεν χάρηκε με το αποτέλεσμα και με μικρές γκριμάτσες τύπου Τζούλιας, έδειξε τη δυσαρέσκεια της. Άδικο δεν έχει, αλλά ένα κατάλαβα: είναι κατάρα ο τίτλος «Τζούλια Αλεξανδράτου»! Τον τίτλο της «Μις Ελλάς» κατέκτησε η Αγγελική Καλαϊτζή, η οποία επίσης δεν με ενθουσίασε, ενώ «Μις Γιάνγκ» αναδείχθηκε η Ευγενία Καραχάλιου. Η τσαχπινογαργαλιάρα Ελένη Τσίκλου είχε την ίδια τύχη με την Αντωνίου και περιορίστηκε στο στέμμα της αναπληρωματικής.

Ωστόσο, έχω μία απορία: το ανεβασμένο επίπεδο ομορφιάς που το είδαν; Παρακολουθούσα τα Καλλιστεία και νόμιζα ότι ήταν η οντισιόν και ουχί ο τελικός. Θα συμφωνήσω με το μεγάλο μέλος της επιτροπής, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στον οποίο με το ζόρι άρεσαν δυο τρεις κοπέλες, ενώ σε καμία δεν έβαλε δέκα, επειδή καμία δεν το άξιζε. Γιατί, δεν έδιναν τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» στην Τατιάνα Στεφανίδου, που τον άξιζε κιόλας;