Τζολί - Κέιτζ in love;

13.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία γυναίκα - κόλαση και ποθητή στον ανδρικό πληθυσμό, όπως είναι η Αντζελίνα Τζολί δεν γίνεται να μείνει πολύ καιρό ελεύθερη. Και πάλι, εδώ που τα λέμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία γυναίκα - κόλαση και ποθητή στον ανδρικό πληθυσμό, όπως είναι η Αντζελίνα Τζολί δεν γίνεται να μείνει πολύ καιρό ελεύθερη. Και πάλι, εδώ που τα λέμε, έμεινε για πολύ σόλο αφού είχαμε να ακούσουμε ερωτικά της νέα από τότε που πήρε διαζύγιο. Τώρα, λοιπόν, μαθαίνουμε πως η διάσημη ηθοποιός έχει συνάψει σχέσεις με συνάδελφό της, καθαρόαιμο αρσενικό, τον Νίκολας Κέιτζ. Αν ισχύουν τα όσα λέγονται, τότε μιλάμε για εκρηκτικό συνδυασμό, δεδομένου των...ορμονών που διαθέτουν οι εν λόγω.

Η σχέση χρονολογείται στα μέσα του Φλεβάρη (πέρσι πέθανε, φέτος τους βρόμισε) κι αφορμή στάθηκαν τα βραβεία Bafta. Οι δύο τους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ χάριν της φιλίας που τους συνέδεε (συμπρωταγωνίστησαν πριν δύο χρόνια στα 60 δευτερόλεπτα ) πήγαν να...λαδώσουν το αντεράκι τους. Μόλις το τσιμπούσιον έλαβε τέλος, οι δύο συνδαιτυμόνες αποχαιρετίστηκαν για να συναντηθούν το ίδιο βράδυ στο πάρτι που διεξήχθη. Άμα θέλει παιδί μου η μοίρα να σε σμίξει. Το βράδυ εκείνο, λοιπόν, ήσαν συνέχεια μαζί και το πήγαιναν όλο πίτσι πίτσι. Να τα γελάκια, να το υπονοούμενο, να το πιάσιμο του καλογυμνασμένου δικέφαλου της Αντζελίνας, ήρθε κι έδωσε το κονέ.

Έκτοτε, είναι συνέχεια μαζί, όμως, προσέχουν πάρα πολύ μήπως και τους πάρει κάνα μάτι παπαράτσι. Καμένοι γαρ - τσουρουφλισμένοι θα έλεγα ορθότερα- άνθρωποι από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλουν αυτή τη φορά να κρατήσουν μακριά την προσωπική τους ζωή. Κι αν πιστέψουμε, πως πράγματι είναι ζευγάρι, τότε μιλάμε πως οι άνθρωποι είναι τσακάλια κι εύγε τους. Να κυκλοφορήσει όμως και καμιά παπαρατσίστικη φωτό τους, να έχουμε να καμαρώνουμε τα παιδιά!