Ο άγριος τσακωμός Μπάρμπα - Λάσκαρη!

17.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για κουμπαριά το πήγαιναν, σε έχθρα τους βγήκε τελικά. Ο λόγος για την Βάνα - μάνα - Μπάρμπα και την Ζωή Λάσκαρη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για κουμπαριά το πήγαιναν, σε έχθρα τους βγήκε τελικά. Ο λόγος για την Βάνα - μάνα - Μπάρμπα και την Ζωή Λάσκαρη, οι οποίες μέχρι την Δευτέρα αλληλοαποκαλούνταν "κουμπάρα", ενώ τώρα απλά δεν θέλει να ξέρει η μία τη άλλη. Ας δούμε, όμως, τι συνέβη στην Ύδρα και οι δύο γυναίκες κατάφεραν με το "σπαθί" τους να γίνουν το θέμα των ημερών.

Ως γνωστών, η Λάσκαρη επρόκειτο να είναι η νονά της κόρης της Βάνας, γεγονός που είχε ενθουσιάσει τα μάλα τις δύο γυναίκες, οι οποίες σημειωτέον συνδέονταν με huge διαστάσεων φιλία. Τα πάντα ήταν κανονισμένα και η βάφτιση προγραμματίστηκε για του Αγίου Πνεύματος στο εν λόγω νησί. Μάλιστα, η μάνα Βάνα είχε κανονίσει να γίνει τριήμερο γλέντι για το γεγονός, ενώ στην Ύδρα επικρατούσε πανηγυρική ατμόσφαιρα. Μες στα πανηγύρια, λοιπόν και τις χαρές κατέφθασε η Λάσκαρη με την κόρη της Μαρία - Ελένη, με δελφίνι από τον Πειραιά. Στο λιμάνι επικρατούσε ένα πανικός καθώς πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να υποδεχτεί τη γνωστή ηθοποιό. Σκηνικό βγαλμένο από ελληνική ταινία, όπου κατέβαινε ο κόσμος κρατώντας ελληνικές σημαιούλες. Ωστόσο, η μόνη που έλειπε ήταν η "κουμπάρα" η οποία την ώρα εκείνη προτίμησε να πίνει τον καφέ της σε κοντινό μαγαζάκι με την κόρη της.

Το γεγονός αυτό εξόργισε την Ζωή, η οποία δεν ανέχθηκε κοτζάμ πνευματική μητέρα να την φτύσουν έτσι. Όταν συνάντησε την Βάνα, της τα έψαλε κανονικά και με το νόμο, αυτή απάντησε κι αν δεν ήταν στη μέση ο Αλέξης Μάρδας θα πιάνονταν στα χέρια. Το σκηνικό έληξε εκεί, προσωρινά όμως, διότι αργότερα ακολούθησε ο τρικούβερτος καβγάς που ήταν το τέλος της μεγάλης τους φιλίας. Η Λάσκαρη ξανά άρχισε να παραπονείται - άμα νιώθεις να σε πνίγει το δίκιο - η Μπάρμπα τα πήρε κρανίο και στο σημείο αυτό της είπε: "πάρε τις λαμπάδες σου και φύγε". Όπερ κι εγένετο. Μην άγχεσαι, το μικρό δεν έμεινε αβάφτιστο καθώς για τη συγκεκριμένη περίπτωση επιστρατεύτηκε η εφεδρική νονά, Αννα Δρούζα. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια στο τσακ πρόλαβε την βάφτιση, αφού η Μπάρμπα την βρήκε τελευταία στιγμή. Τελικά, όλα πήγαν καλά και η Φαίδρα - Θεοδώρα πήρε τα ονοματάκια της , ενώ τη μέρα εκείνη θα τη θυμούνται όλοι για πολύ καιρό. Αμ, δεν ξεχνιέται εύκολα τέτοιο χάπενινγκ.