Οριακά πρώτη η Ελένη Μενεγάκη!

23.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρώτη φορά ήταν αυτή που έκαναν μαζί πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και όπως καταλαβαίνεις είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Τόσα χρόνια ο Γρηγόρης ριχνόταν τελευταίος στη «μάχη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρώτη φορά ήταν αυτή που έκαναν μαζί πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και όπως καταλαβαίνεις είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Τόσα χρόνια ο Γρηγόρης ριχνόταν τελευταίος στη «μάχη» κι εμείς οι τηλεθεατές μέναμε με την απορία: αν ξεκινήσουν μαζί, ποιον θα προτιμήσει ο κόσμος; Ε, η απορία μας λύθηκε, αφού η τηλεθέαση της Δευτέρας έδειξε ότι ο κόσμος μοιράστηκε.

Σαν τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ένα πράγμα, όπου ο «Καφές» της Ελένης βγήκε οριακά πρώτος με μέσο όρο τηλεθέασης 27% και ο «Όμορφος κόσμος» του Γρηγόρη δεύτερος με 26.3%. Μία διαφορά που δείχνει ότι ο φετινός χειμώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλή αγωνία για τους δύο «μεγάλους». Κι ας ήταν η πρεμιέρα αυτή και όσο να κάνει και οι δύο είχαν ετοιμαστεί κατάλληλα με Δέσποινα Βανδή, Θάνο Πετρέλη και άλλες εκπλήξεις.

Όσο για το δίδυμο Κατερίνα Ζαρίφη - Νίκο Μουτσινά, που έχουν ξεκινήσει μία εβδομάδα πριν, τους λες «Αλέξη Τσίπρα» της πρωινής ζώνης, που άπαξ και «χύθηκαν» στη μάχη τα βαριά κανόνια, ξέχασαν τα 20αρια και 25αρια κι έπεσαν στο 13%. Σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν τις πρεμιέρες των πρώην «αφεντικών» τους, αφού με Αγγελική Ηλιάδη (όσο δίμετρη κι εντυπωσιακή κι αν είναι) και Σοφία Αλιμπέρτη (που την είχαμε δει όλο το Σαββατοκύριακο) δεν χτυπάς εύκολα τους απέναντι. Όσο για την Μαριέττα Χρουσαλά τα νούμερα της θυμίζουν το παλιό άσμα της Άντζυς Σαμίου... «Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά», ενώ φαίνεται πως η φετινή χρονιά για τη νεαρή παρουσιάστρια δεν θα είναι τόσο... ευοίωνη με τις προηγούμενες.