Παιδί και μυστικός γάμος για Ματσάγγου!

09.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκε η Λήδα Ματσάγγου, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κώστα Καρδουλάκη με κάθε μυστικότητα. Το ζευγάρι μένει μαζί τους τελευταίους μήνες και η απόφαση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκε η Λήδα Ματσάγγου, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κώστα Καρδουλάκη με κάθε μυστικότητα. Το ζευγάρι μένει μαζί τους τελευταίους μήνες και η απόφαση του γάμου τους μόνο ξαφνική δεν είναι. Συγκεκριμένα, ας είναι καλά ο πελαργός, αφού η γνωστή ηθοποιός έφερε την Τρίτη στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Το ζευγάρι (ο αγαπημένος της δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz) επιθυμούσε να παντρευτεί πριν τον ερχομό του παιδιού και όπως φαίνεται πρόλαβαν στο τσακ, αφού ο μικρός γεννήθηκε στις 7 Απριλίου στο Λητώ. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας, ενώ το ζευγάρι ήθελε ακόμη και αυτό το γεγονός να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για του λόγου το αληθές, ο ερχομός του μικρού έγινε γνωστός δύο μέρες αργότερα και την είδηση αποκάλυψε μεσημεριανή εκπομπή.

Περιττό να πω ότι η γνωστή ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι όποιος celebrity θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, μπορεί να τα καταφέρει. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται. Ματσάγγου και Καρδουλάκης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο, αλλά αργότερα αφού θέλουν να τον συνδυάσουν με τη βάφτιση.