Η Καγιά θα ανοίγει φύλλο για σούσι!

09.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Βίκυ Καγιά έχει πάρει ζεστά το θέμα του «Πρωινού Καφέ» και μάλιστα κάποιοι λένε ότι το έχει πάρει πάνω της! Προσπαθώ να καταλάβω πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι αυτό....
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Βίκυ Καγιά έχει πάρει ζεστά το θέμα του «Πρωινού Καφέ» και μάλιστα κάποιοι λένε ότι το έχει πάρει πάνω της! Προσπαθώ να καταλάβω πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι αυτό.... Γιατί, το μοντέλο δεν σκοπεύει να περιοριστεί στο απλό... σερβίρισμα του «καφέ» και πάνω σε αυτό να δουλέψει. Να προσπαθήσει, δηλαδή, να βρει τον καλύτερο δυνατό τρόπο που θα το κάνει και ο κόσμος θα θέλει να πιει «καφέ» από τα χεράκια της.

Όοοοχι. Η Καγιά δεν περιορίζεται μόνο στο σερβίρισμα, αλλά θέλει να τον ψήσει κιόλας. Τρομάζω... Εκεί, στον ΑΝΤ1 δεν; Μάλιστα, το μοντέλο έχει και ιδέες για το νέο «Πρωινό καφέ» και το θέμα είναι ότι τις αποκάλυψε και τις πρότεινε κιόλας. «Στη στήλη μαγειρικής να έχουν συνταγές για σούσι»! Φαίνεται, είδε τη διαφήμιση που λέει η γιαγιά ότι ανοίγει φύλλο για σούσι και σου λέει το μοντέλο, οι Ελληνίδες νοικοκυρές έχουν προχωρήσει. Να δω την μάνα μου να μού στέλνει ταπεράκια με σούσι και τι στον κόσμο.

Οι ιδέες της Καγιά δεν σταματούν εδώ. «Μη σταματάς, μη σταματάς Καγιά, πες μας κι άλλα τέτοια κουφά». Πρότεινε να καταργηθούν παλαιότερες στήλες και στη θέση τους να μπουν καινούργιες, που θα ασχολούνται με θέματα οικολογίας και διαδικτύου. Επίσης, θέλει να έχει λόγο και στη διαμόρφωση του νέου σκηνικού και οι αλλαγές να γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σούι. Σού λέει το μοντέλο, ότι για τα δεινά και τη γκίνια της εκπομπής τα τελευταία χρόνια φταίει η αρνητική ενέργεια.

Αν όλα φτιαχτούν σύμφωνα με το φενγκ σούι, οι καναπέδες μπουν στη σωστή θέση και τα χρώματα είναι τα κατάλληλα, θα βρεθεί η θετική ενέργεια και θα αλλάξει το κλίμα. Μάλιστα. Σούσι, φενγκ σούι, θετική ενέργεια, βλέπω την Λίτσα Πατέρα στο τέλος να λέει το κινεζικό ωροσκόπιο.