Νέα επίθεση Κανάκη σε ΑΝΤ1

10.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όχι, θα την πω την αμαρτία μου και την απορία μου... Εκεί στον ΑΝΤ1 τι χούι είναι αυτό που έχουν βγάλει φέτος; Κόβουν απότομα τους παρουσιαστές και πηγαίνουν για διαφημίσεις. Δεν πα να είναι ο παρουσιαστής στο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όχι, θα την πω την αμαρτία μου και την απορία μου... Εκεί στον ΑΝΤ1 τι χούι είναι αυτό που έχουν βγάλει φέτος; Κόβουν απότομα τους παρουσιαστές και πηγαίνουν για διαφημίσεις. Δεν πα να είναι ο παρουσιαστής στο καλύτερο σημείο; Ρίχνουν τις διαφημίσεις. Μη και χαθεί δευτερόλεπτο από αυτές. Φέτος, τα δυο... λατρεμένα θύματα των διαφημίσεων είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Αντώνης Κανάκης.

Η «Τάτι» αν και τσαντιζόταν με το όλο σκηνικό, έδινε τόπο στην οργή. Ε, δεν θα κάτσει να τσακωθεί. Δε συμβαίνει, όμως, το ίδιο με τον Κανάκη, ο οποίος έχει πάρει πατριωτικά το θέμα και μετά το τελευταίο απότομο κόψιμο για διαφημίσεις, απείλησε ότι θα πάρει το κουβαδάκι του και θα πάει σε παραλία τη Χαλκιδικής. Τώρα, που καλοκαιριάζει κιόλας; Ωστόσο, η τελευταία έκρηξη του παρουσιαστή έκανε πολλούς να μιλήσουν για κρίση στις σχέσεις του με το κανάλι και να αναρωτιούνται αν το «Ραδιο αρβύλα» θα συνεχίσει και του χρόνου.

Εξάλλου, την τελευταία φορά που τον έκοψαν για διαφημίσεις, ο Κανάκης με την επιστροφή εξαπέλυσε επίθεση στο κανάλι για τον προγραμματισμό αυτό. Μέχρι που απείλησε - πάντα με μία δόση χιούμορ, αλλά με ένα αστείο λες και τις μεγάλες αλήθειες - ότι θα πάρει την εκπομπή και θα φύγει, αφού ξέρει ότι δεν θα μείνει άνεργος. Χμ, το ρισκάρει με τέτοια οικονομική κρίση; Πάντως, ο Κανάκης ουκ ολίγες φορές με τη σάτιρα του έχει επιτεθεί σε μεγάλα ονόματα του καναλιού (λέγε με Νίκο Ευαγγελάτο κυρίως και Γιώργο Παπαδάκη) και δεν ξέρουμε κατά πόσο στον ΑΝΤ1 είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν μαζί του. Σύντομα θα δείξει?.