Η Καγιά άφησε πίσω την Μενεγάκη!

22.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το δεξί μπήκε η Βίκυ Καγιά στη μάχη της τηλεθέασης, αφού στην πρεμιέρα του νέου «Πρωινού Καφέ» χτύπησε κατευθείαν πρωτιά. Ναι αμέ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το δεξί μπήκε η Βίκυ Καγιά στη μάχη της τηλεθέασης, αφού στην πρεμιέρα του νέου «Πρωινού Καφέ» χτύπησε κατευθείαν πρωτιά. Ναι αμέ. Με το «Καλημέρα όλη μέρα» και το «Σας αγαπώ όλους» η Βίκυ έπιασε ένα 21, 2% αφήνοντας πίσω την Ελένη Μενεγάκη με 17,8%. Κι αυτή είναι από τις λίγες φορές που η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» πέρασε στη δεύτερη θέση.

Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Αν και κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, δεν κατάφερε να πιάσει ούτε καν το 12%, αφού ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» έκλεισε με 11,9% τηλεθέαση. Πάντως, οι «παλιοί» της ζώνης, Μενεγάκη και Αρναούτογλου δε δείχνουν να αγχώνονται τόσο πολύ με την παρουσία της Βίκυς Καγιά. Η Ελένη συνέχισε κανονικά με τις γνωστές της απορίες και τα αινίγματα στον κόσμο, ενώ ήταν άνετη και χαλαρή. Ε, βοήθησαν λίγο σε αυτό και οι πασχαλινές διακοπές στις Μαλδίβες.

Ο Αρναούτογλου, πάλι, (είναι αλήθεια) ότι είχε ένα άλφα άγχος για τη νέα αντίπαλο. Και για του λόγου το αληθές, όλη την ώρα περνούσε από κάτω κρόουλ με την ένδειξη «δείτε σε λίγο». Πάντως, η Νάντια Μπουλέ δήλωσε ότι δεν θα βάλουν και πλερέζες επειδή ξεκίνησε η Καγιά! Κι όπως καταλαβαίνεις, τους τελευταίους μήνες η γνώμη της Νάντιας έχει μεγαλύτερο βάρος από τη γνώμη μίας απλής συμπαρουσιάστριας. Το έπιασες το υπονοούμενο ε;

Πάντως, ακόμη είμαστε στην αρχή και ο κόσμος πάντα παρακολουθεί την πρεμιέρα ενός νέου προσώπου. Εξάλλου, τις προηγούμενες μέρες είχε πέσει μεγάλη διαφήμιση στην Καγιά και είχε γίνει μεγάλη κουβέντα για την παρουσία της στον «Πρωινό Καφέ», οπότε καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά προκάλεσαν την περιέργεια του κόσμου, που έμεινε να παρακολουθήσει το μοντέλο στο νέο του πόστο. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν η πρωτιά της Καγιά θα έχει διάρκεια και κατά πόσο η επιλογή του ΑΝΤ1 είναι ή όχι πετυχημένη.