Καραβάτου - Κατσούλης: νέος έρωτας ή φιλία;

23.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άνοιξη. Τώρα που τα πουλάκια είναι τσίου τσίου κι ανθίζουν τα λουλούδια, είναι το τέλειο σκηνικό και το πρόσφορο έδαφος για να παίξει έρωτας.... Από αυτό, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άνοιξη. Τώρα που τα πουλάκια είναι τσίου τσίου κι ανθίζουν τα λουλούδια, είναι το τέλειο σκηνικό και το πρόσφορο έδαφος για να παίξει έρωτας.... Από αυτό, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν ούτε οι εκπρόσωποι της showbiz και για του λόγου το αληθές όλο και για κάποιο νέο ζευγαράκι μαθαίνουμε. Άλλα μάς εκπλήσσουν κι άλλα μας αφήνουν αδιάφορα.

Ας πούμε, όταν διάβασα ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη βγαίνει με τον τηλεοπτικό Δημήτρη Παπαμιχαήλ, δηλαδή τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, έμεινα κάγκελο. Τώρα, όμως, που διαβάζω ότι η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε τις γιορτές του Πάσχα με τον Κρατερό Κατσούλη, δεν ξέρω πώς να νιώσω... Νομίζω το πήρα πιο χαλαρά. Τέλος πάντων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι δυο τους βρέθηκαν για πέντε μέρες σε γραφικό χωριό της Ακράτας και τις διακοπές τις έκαναν με την ιδιότητα «κάτι παραπάνω από φίλοι».

Όχι δε λέμε ζευγάρι. Κάτι παραπάνω από φίλοι, οι οποίοι έμειναν σε ξενοδοχείο της περιοχής κι έβγαιναν από αυτό μόνο για καμιά βόλτα στα πέριξ και για να πάνε εκκλησία την Ανάσταση. Μάλιστα, πολλοί τους είδαν να παίρνουν μόνοι τους το πρωινό. Η φιλία της Καραβάτου με τον Κρατερό μάλλον είναι φρέσκια, αλλά φαίνεται ότι ταίριαξαν από την αρχή. Τι; Πώς και δεν είχε πάρει κάτι το αυτί μας; Hellooooo, η Καραβάτου είναι παρουσιάστρια του Κους Κους.... τα αποκλειστικά είναι για τους άλλους. Χοχο. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι κακό αυτό το φιλικό ζευγάρι!