Έγινε μαμά η "Μαρία η άσχημη"!

04.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο το βράδυ της Κυριακής η Αγγελική Δαλιάνη. Η πάλαι ποτέ «Μαρία η άσχημη» της ελληνικής τηλεόρασης έγινε μανούλα και όπως λένε όσοι είδαν από κοντά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο το βράδυ της Κυριακής η Αγγελική Δαλιάνη. Η πάλαι ποτέ «Μαρία η άσχημη» της ελληνικής τηλεόρασης έγινε μανούλα και όπως λένε όσοι είδαν από κοντά την κόρη της, είναι ένα όμορφο μωρό. Η μικρή ζυγίζει 3 κιλά, ενώ μάνα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Στο πλευρό της Δαλιάνη βρισκόταν όλη την ώρα ο σύζυγος της, Μάνος Παπαγιάννης ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ λίγες μέρες πριν τον τοκετό παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Ο θρησκευτικός θα γίνει αργότερα και δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με τη βάφτιση της μικρής. Η ηθοποιός πριν δύο εβδομάδες είχε δώσει την τελευταία της συνέντευξη πριν τον ερχομό της μικρής, όπου δήλωνε τρελά ευτυχισμένη περιμένοντας με μεγάλη αγωνία τον ερχομό της μικρής. Μάλιστα, τότε έλεγε ότι δεν είχε κανένα άγχος για τον τοκετό.