Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον "Πρωινό Καφέ"

04.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια χαρά κρατούν οι αποχωρήσεις στον «Πρωινό Καφέ», που πράγματι έτσι όπως το έχουν πάρει στον ΑΝΤ1 η εκπομπή θυμίζει... Big borther! Κάθε εβδομάδα έχουμε και από μία αποχώρηση. Έτσι, μετά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια χαρά κρατούν οι αποχωρήσεις στον «Πρωινό Καφέ», που πράγματι έτσι όπως το έχουν πάρει στον ΑΝΤ1 η εκπομπή θυμίζει... Big borther! Κάθε εβδομάδα έχουμε και από μία αποχώρηση. Έτσι, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Δρίτσα ήρθε η σειρά να αποχωρήσει συνεργάτιδα από τη συντακτική ομάδα του «Καφέ».

Αν την πόρτα εξόδου δείχνει η Βίκυ Καγιά ή άνθρωποι του καναλιού, ουδείς το γνωρίζει. Κάποιοι θέλουν την Καγιά να είναι παραπάνω αυστηρή από το κανονικό και να βάζει λίγο το χεράκι της. Άλλοι λένε ότι οι αποχωρήσεις δεν έχουν να κάνουν με εκείνη. Και το αυτό άφησε να εννοηθεί και η ίδια. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι οι απομακρύνσεις συνεργατών δημιούργησαν μία πικρία και κυρίως στον Γιάννη Δρίτσα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είδε την πόρτα εξόδου.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με το κανάλι εξέφρασε δημοσίως την έκπληξη του για την απόφαση του καναλιού. Ο ίδιος δεν περίμενε να γίνει αυτό, αφού μέσα σε μία εβδομάδα δεν μπορείς να κρίνεις και να αποφασίσεις ότι κάποιος δε δένει με την ομάδα και η μοναδική λύση είναι η απομάκρυνσή του. Και άδικο δεν έχει ο άνθρωπος. Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε;

Κι αυτό ισχύει και για τη δεύτερη απομάκρυνση. Πάντως, η Καγιά την μπηχτή της την πέταξε (εδώ που τα λέμε). Και τι είπε; Ονομάτισε τις δικές της επιλογές στο team της εκπομπής και μάντεψε... Ο Δρίτσας και η άλλη δεν ανήκαν σε αυτές. Χμ.... Επίσης, το μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο «TV Έθνος» όπου μίλησε κυρίως για τον «Πρωινό Καφέ» αποκαλύπτοντας ότι στη συμφωνία της για την εκπομπή υπάρχει και πλαφόν τηλεθέασης, που όμως θα ισχύσει από τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα. Και για τι πλαφόν μιλάμε; Από περιέργεια ρωτάω, μη νομίζεις.