Η Χρηστίδου ψηφίζει μόνο Ναταλία...

05.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για τα επαγγελματικά της σχέδια, τον επικείμενο γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη καθώς και για τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει, μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για τα επαγγελματικά της σχέδια, τον επικείμενο γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη καθώς και για τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει, μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου σε κυριακάτικη εφημερίδα. Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της ότι δεν είναι «φίλες» με τη Ναταλία Γερμανού, η Σίσσυ λέει τώρα ότι θα ήθελε να κάνει καθημερινό πρωινό μαζί της. Όχι, μόνη της δεν θα το τολμούσε, διότι είναι φοβητσιάρα.

Άσε, που παραδέχεται ότι δεν έχει την εμπειρία της Ελένης Μενεγάκη. Τουλάχιστον, αυτή το κατάλαβε νωρίς. Ουπς. Σε ερώτηση, δε, τι θα κάνει με το συμβόλαιο της που λήγει το καλοκαίρι (και πολλά ακούγονται) η Χρηστίδου αποκάλυψε ότι προτεραιότητα της είναι ο Alpha. Στα του γάμου τώρα (σιγά μη δεν αναφερόταν σε αυτόν η Σίσσυ), ο θρησκευτικός θα γίνει τον Αύγουστο στην Χαλκιδική και μετά θα ακολουθήσει πάρτι.

Και πάμε τώρα στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό κι έλεγαν τότε ότι ο γάμος της με τον Μαραντίνη (έχουν κάνει πολιτικό) περνάει σοβαρή κρίση και μάλιστα ο τραγουδιστής των Onirama έχει φύγει από το σπίτι τους. Η Σίσσυ γι ακόμη μία φορά διέψευσε τα δημοσιεύματα, αποκαλύπτοντας ότι όλα αυτά που γράφονταν την θύμωσαν πολύ. «Δεν ασχολούμαι, αλλά δεν μπορώ να είμαι και αναίσθητη» λέει χαρακτηριστικά.