Έξαλλος ο Κούγιας με Βατίδου που καθυστερεί το διαζύγιο!

05.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ακούσαμε κι αυτό, αλλά να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν μου προκαλεί και τόση εντύπωση πλέον. Αν, δηλαδή, πέρυσι άκουγα ότι η Εύη Βατίδου ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης του διαζυγίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ακούσαμε κι αυτό, αλλά να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν μου προκαλεί και τόση εντύπωση πλέον. Αν, δηλαδή, πέρυσι άκουγα ότι η Εύη Βατίδου ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης του διαζυγίου της με τον Αλέξη Κούγια, ναι τότε θα έμενα με ανοιχτό το στόμα. Μάλλον, δύο χρόνια με κούρασε η ιστορία για να εκπλήσσομαι από νεότερες εξελίξεις από το μέτωπο. Ωστόσο, δε συνέβη το ίδιο με τον Κούγια, ο οποίος έγινε έξαλλος με την εν διαστάσει σύζυγό του και την αναβολή που ζήτησε.

Και ναι, άδικο δεν έχει. Μέχρι πριν λίγους μήνες, η πανελίστρια του Ανδρέα Μικρούτσικου ζητούσε επίμονα διαζύγιο, ενώ κανείς μας δεν έχει ξεχάσει τον καιρό που το πρώην ζευγάρι τσακωνόταν σαν τα κοκόρια, πόσο απεγνωσμένα ήθελε εκείνη να χωρίσει και να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «γάμος με Κούγια». Αφού την είχαμε συμπονέσει έτσι όπως έκανε και νιώθαμε την αγωνία της λες κι εμείς θέλαμε να χωρίσουμε τον Κούγια.

Τώρα, τι έγινε, τι μεσολάβησε και ζήτησε την αναβολή (η υπόθεση μετατέθηκε για τον Φεβρουάριο του 2010) θα σε γελάσω. Πάντως, ο γνωστός ποινικολόγος το πέταξε το υπονοούμενο του στην Espresso λέγοντας: «Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι έχουν μετανιώσει», αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από την αναβολή κρύβονται... δεύτερες σκέψεις. Όπως; Χμ... Και βέβαια, ο Αλέξης παρέπεμψε την Βατίδου σε παλαιότερες δηλώσεις της.