"Κρίμα, έχασα τον γάμο της Άντζελας"!

02.08.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν υπάρχει ένας λόγος που μετάνιωσα επειδή έφυγα για διακοπές μέσα στον Ιούλιο και ουχί τον Αύγουστο που ναι παχιές και οι μύγες, είναι ο γάμος της Άντζελας Δημητρίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν υπάρχει ένας λόγος που μετάνιωσα επειδή έφυγα για διακοπές μέσα στον Ιούλιο και ουχί τον Αύγουστο που ναι παχιές και οι μύγες, είναι ο γάμος της Άντζελας Δημητρίου. Καλεσμένη δεν ήμουν, αλλά ως απλός κόσμος που είμαι και άνθρωπος που αγαπάει την «Λαίδη" (λέμε τώρα), μπορούσα να πάω στο γάμο - και στη δεξίωση ακόμη - άνευ προσκλητηρίου. Γι αυτό και είδες τόσο κόσμο, το βράδυ της 20 Ιουλίου, όπου η Άντζελα και ο Νουράι (ωχ συγνώμη, ο Γιώργος Τρούπης ήθελα να πω) ήρθαν ξανά εις γάμου κοινωνία. Σε λεπτομέρειες της τελετής εννοείται πως δεν θα μπω, διότι η ιστορία είναι...περσινά ξινά σταφύλια.

Ωστόσο, δε δύναμαι να μη σχολιάσω αυτά που είδαν τα ματάκια μου στα δελτία ειδήσεων, που από το πολύ το τρίψιμο για να πιστέψω ότι όντως τα βλέπω, ήρθαν και κοκκίνισαν κι έγινα σαν τον Κρίστοφερ Λη μετά από ατελείωτο...αιμοπότι! «Ναι, επιτέλους παντρεύτηκα. Αγαπάω, με αγαπάνε. Είμαι ευτυχισμένη». Η χαρά της κυρίας Τρούπη που παντρεύτηκε είναι μεγάλη και τα λόγια της - όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο πως νύφη θα τα εκστόμιζε μπροστά σε τόσους καλεσμένους - της βγήκαν αυθόρμητα. Την ίδια δεν την είδα να νιώθει άβολα που είχε πάρει το μικρόφωνο κι έδινε το προσωπικό της ρεσιτάλ «Η μικρή κορδελιάστρα μεγάλωσε κι ευτύχησε». Οι καλεσμένοι, όμως, λίγο άβολα θα ένιωσαν. (Προσωπικά, όταν έβλεπα το ρεπορτάζ κρύφτηκα κάτω από το σεντόνι από ντροπή). Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ξέρεις αν θα πρέπει να γελάσεις με αυτά που ακούς ή να κλάψεις με το δράμα που έζησε η νύφη. Ειδικά, οι καλεσμένοι των πρώτων τραπεζιών που είχαν και τον κάμεραμαν πάνω από το κεφάλι τους δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά, πέρα από το να δείξουν ολίγον στεναχωρημένοι.

Γενικά, ο γάμος της Άντζελα είχε πολλά ευτράπελα. Καταρχάς, το νυφικό δεν της το έραψε τελικά η κουμπάρα της, αλλά ένας Θεσσαλονικιός σχεδιαστής. Το λόγο δεν τον μάθαμε, ξέρουμε όμως πως η κουμπαριά κάπου εκεί τελείωσε. Μία άλλη κουμπαριά που τελείωσε πριν καν αρχίσει είναι με το ζεύγος Μιχάλη και Βάσως Βλάχου, οι οποίοι υποτίθεται πως ήταν δύο εκ των καμιά πενηνταριά κουμπάρων που θα πάντρευε το ζευγάρι. Τελικά, η Δημητρίου τους αγνόησε και κρίμα στα παιδιά που είχαν κιόλας ραφτεί για το γάμο. Τελικά, το ζευγάρι πάντρεψε ένας επιχειρηματίας από την Κρήτη, τον οποίο η Άντζελα γνώρισε σε μία εμφάνισή της στο κέντρο του. Σα να βλέπω μπροστά μου το deal. «Λοιπόν για μία βραδιά θέλω τρία χιλιάρικα ευρώ, σουίτα στο Xania resort, λιμουζίνα κι εσένα κουμπάρο μου. Ok». Πάντως, εκεί που περιμέναμε πως οι κουμπάροι θα ήσαν οι περισσότεροι, την έκπληξη έκαναν τα παρανυφάκια που στο σύνολό τους ήσαν καμιά πενηνταριά, όλα «νοικιασμένα» από πρακτορείο και όλα νυσταγμένα, επειδή η νύφη άργησε να έρθει στην εκκλησία κατά μιάμιση ώρα και όταν πήγε, η ώρα ήταν κιόλας 10 το βράδυ.

Γιατί άργησε η Άντζελα; Μέχρι να βάλει το Fleur de vie (ξέρεις το προϊόν που διαφημίζει), μέχρι να φύγει η κάμερα του Star από το σπίτι και μέχρι να συνειδητοποιήσει πως παντρεύεται, πέρασε η ώρα. Κάτι άλλο, που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η απουσία των δικών της ανθρώπων από το γάμο. Ο γιος της, η νύφη της, τα εγγόνια και οι γονείς της δεν παραβρέθηκαν εκεί για τους δικούς τους λόγους. Όλοι λένε πως δεν πήραν προσωπικά προσκλητήριο (άλλο και τούτο), ενώ η Άντζελα υποστηρίζει πως τώρα που δεν έχουν να πάρουν χρήματα από αυτήν (βλέπεις η κότα έπαψε να κάνει χρυσά αυγά) την έχουν κάνει πέρα. Εξ ου και το ξεμπρόστιασμα της φαμίλιας της στη δεξίωση. Τη στιγμή που είχε το μικρόφωνο και επί μισή ώρα περιφερόταν όχι τραγουδώντας, αλλά λέγοντας και λέγοντας. Γι αυτό σκάω που έχασα τέτοιο γάμο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]