Καρατζαφέρης και φορτηγατζήδες εναντίον της Βίσση!

23.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Να περάσει μία μέρα που η Τατιάνα Στεφανίδου να μην τα χώσει στην Άννα Βίσση και θα της στείλω εγώ γλυκά αντί της σταρ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Να περάσει μία μέρα που η Τατιάνα Στεφανίδου να μην τα χώσει στην Άννα Βίσση και θα της στείλω εγώ γλυκά αντί της σταρ. Τέτοια πρεμούρα που την έχει πιάσει ούτε που την καταλαβαίνω. Ούτε η Βανδή να την είχε βάλει. Στο τελευταίο «χτύπημά» της η δαιμόνια Τατιάνα είχε θέμα την «πολιτική εξέλιξη για το βίντεο κλιπ της Βίσση». Μία ώρα περνούσε πάνω από το κεφάλι της το κρόουλ και δεν σου κρύβω πως περίμενα με αγωνία να μάθω τι συμβαίνει. Μπας και δεν άρεσε του Πρωθυπουργού το κλιπ και ζήτησε να το αλλάξουν;

Να σου πω, του πρωθυπουργού δεν ξέρω άμα του άρεσε, αλλά του Γιώργου Καρατζαφέρη καθόλου δεν του άρεσε κι έκανε σχετική ερώτηση στην Ευρωβουλή. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Ζήτησε, δηλαδή, από τον Γάλλο συνάδελφό του να τοποθετηθεί επί του θέματος; Έλα στον τόπο σου. Αν και ο τόπος είναι που απασχολεί τον Καρατζαφέρη, επειδή το κλιπ προσβάλλει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Η ΕΡΤ, πάντως (μάλλον επειδή έχουμε να κάνουμε με «πολιτική εξέλιξη») έστειλε ανακοίνωση και δήλωσε πως το κλιπ δεν έχει σχέση με τα 48 σποτάκια που θα παίξουν στην Ευρώπη και προωθούν τον ελληνικό τουρισμό.

Ωστόσο, το κλιπ της Βίσση δεν ενόχλησε μόνο τον Καρατζαφέρη, αλλά και τους φορτηγατζήδες, επειδή δείχνει έναν «συνάδελφο» να μπαλαμουτιάζει την αοιδό, όταν αυτή του κάνει ώτο στοπ. Και τον κλάδο αυτό υπεράσπισε η Τατιάνα που «διασύρεται» με αυτόν τον τρόπο ανά την Ευρώπη. Άντε, να έρθει τώρα τουρίστρια στην Ελλάδα και να σταματήσει νταλικέρη. Βέβαια, η παρουσιάστρια φιλοξένησε κι άλλους (εκτός από το μόνιμο πάνελ της) να πουν την άποψή τους, οι οποίοι άρχισαν να τα χώνουν στην Βίσση χωρίς να έχουν δει το κλιπ. Το, δε, πάνελ να υποστηρίζει πως δεν προωθεί τον ελληνικό τουρισμό. Και δίκιο έχει. Έπιασες Άννα μου τον γκόμενο με άλλη και θες να πάρεις τους δρόμους να ξεχάσεις; Πήγαινε στην Ακρόπολη να κλάψεις. Πήγαινε σε ταβερνάκι σε ένα κυκλαδίτικο νησί να «πνίξεις» τον πόνο σου στο ούζο. Ρίξε ένα τσάμικο να ξεχαστείς. Και το κυριότερο: που πας με το κοντό κόκκινο φόρεμα και το κάμπριο αυτοκίνητο; Βάλε τη στολή της Μπουμπουλίνας, πάρε το άλογό σου και πήγαινε να βρεις τον αγαπημένο σου! Να προωθήσουμε συγχρόνως και τον τουρισμό μας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]