Λαζόπουλος εναντίον Αρναούτογλου - Κλάρας!

05.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον έναν εχθρό μετά τον άλλο έχουν να αντιμετωπίσουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κλάρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον έναν εχθρό μετά τον άλλο έχουν να αντιμετωπίσουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κλάρα κι έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα, στο τέλος δεν θα ξέρουν από ποιανού τα «πυρά» να φυλαχτούν πρώτα. Αυτή την εβδομάδα, οι αντίπαλοι των δύο «παιδιών» είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Την αρχή έκανε ο Λάκης, την Δευτέρα στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, με θέμα την AGB.

Στην Ανατροπή - που για τις ανάγκες του θέματος και με την «ανιδιοτελή» βοήθεια των καλεσμένων, μετατράπηκε σε...αρένα, όπου οι πάντες έβριζαν τους πάντες - ο Λαζόπουλος εκτόξευσε τα «πυρά» του προς τον Αρναούτογλου. Τον κατηγόρησε για αλαζονεία και υπεροψία, με αφορμή τη δήλωση του Γρηγόρη ότι πρέπει να υπάρχει η AGB, ώστε οι παρουσιαστές να ξέρουν τι απήχηση έχουν στον κόσμο. Επειδή, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η AGB θυμίζει τον γερμανό κατακτητή και όσοι την υποστηρίζουν είναι δοσίλογοι με κουκούλα, οι δηλώσεις του Αρναούτογλου θα έπρεπε να έφθασαν στα αυτιά του Λάκη κάτι σαν... «είναι φίλοι μας οι Γερμανοί». Και θα του έλεγε κι άλλα, αλλά εκείνο το βράδυ την τιμητική τους είχαν η Λιάνα Κανέλλη με τον Μανόλη Καψή, που καταπιάστηκαν με το...ζωικό βασίλειο.

Έτσι, ο Λάκης επέστρεψε την επομένη, όπου από την εκπομπή του με το γνωστό τρόπο του, κατηγόρησε τον Αρναούτογλου πως κάνει νούμερα γλείφοντας την αγελάδα, κάτι που ο ίδιος δεν θα κάνει ποτέ επειδή είναι άνθρωπος της Τέχνης. Κακώς, διότι και η AGB θέλει το γλείψιμο της. Ο Τριανταφυλλίδης, πάλι, στης Χριστίνας Λαμπίρη δήλωσε πως το «Πολύ την Κυριακή» είναι η ντροπή της TV! Μην είσαι καχύποτος. Δεν το λέει επειδή ο ίδιος συμμετέχει στο Fame Story, που κάθε Κυριακή βλέπει την Κλάρα να τους παίρνει παραμάζωμα. Το λέει, γιατί η ελληνική τηλεόραση έχει μόνο ποιοτικές εκπομπές και η συγκεκριμένη κάνει μπαμ πως δεν είναι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]