"Τι είχες Έμινεμ, τι είχα πάντα"!

07.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν έλεγε ο σοφός ο αρχαίος ότι «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» κάτι παραπάνω θα ήξερε. Και ο Έμινεμ...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν έλεγε ο σοφός ο αρχαίος ότι «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» κάτι παραπάνω θα ήξερε. Και ο Έμινεμ, που δεν ήξερε και δεν ρώτησε την πάτησε σαν χαζός πρωτάρης. Έτσι, ο δεύτερος γύρος του γάμου με την σύζυγό του, Κιμ είχε την ίδια αποτυχία με τον πρώτο και το ζευγάρι 82 μέρες μετά την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων, χώρισε και πάλι. Και κατά όπως φαίνεται, αυτή τη φορά είναι οριστικό.

Εξάλλου, ούτε ο σοφός αρχαίος έχει προβλέψει για το...τρις εξαμαρτείν. Αιτία και για το δεύτερο διαζύγιό τους είναι οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους, που πλέον είναι αγεφύρωτες και δε λένε να λυθούν. Τα νέα του χωρισμού είναι αλήθεια πως έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στους δικούς τους και κυρίως στη μητέρα του Έμινεμ, η οποία είπε ότι ήταν «μεγάλη έκπληξη». Βλέπεις, τον Δεκέμβριο που έγινε η επανασύνδεσή τους, όλοι είχαν πιστέψει πως η δεύτερη φορά θα είναι καλύτερη και για να τα ξαναβρίσκουν σημαίνει πως αγαπιούνται ακόμη.

Εξάλλου, ο Έμινεμ με την Κιμ είναι μαζί από το σχολείο. Αλλά τι να λέει αυτό; Στο πρώτο τους διαζύγιο, το 2001 μόνο που δεν είχαν σφαχτεί, ενώ ο Έμινεμ έβριζε την Κιμ μέσα από τα τραγούδια του. Το ζευγάρι έχει μια 10χρονη κόρη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]