Άγνωστη "ξεμάλλιασε" την Γωγώ Μαστροκώστα!

17.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα. Εκεί, που χορεύεις το τσάμικό σου, όλο καμάρι και λεβεντιά να σου έρθει...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα. Εκεί, που χορεύεις το τσάμικό σου, όλο καμάρι και λεβεντιά να σου έρθει από το άσχετο μία και να σε σουρομαδήσει, άνευ λόγου και αιτίας. Αυτό συνέβη το Σαββατοκύριακο στην Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία δέχθηκε επίθεση και...ξεμάλλιασμα από άγνωστη κυρία, ετών 50 παρακαλώ, στο Μεσολόγγι. Εξτένσιον, εξτένσιον της τράβαγε το μαλλί η εν λόγω κυρία ενώ η Γωγώ περήφανη έφερνε τις λεβέντικες γυροβολιές της, στην πλατεία, ενώπιον πολλών συντοπιτών της.

Το πως και γιατί ξεκίνησε το επεισόδιο κανείς δεν κατάλαβε. Αν και η δράστης καθώς σουρομαδούσε την Γωγώ φώναζε: «Μας ξελόγιασες τους άνδρες». Θες ο σύζυγος «ξεμαλλιάστρας» να κοίταξε πονηρά την Μαστροκώστα, να το έπιασε αυτή και να επιτέθηκε από τη ζήλια; Πάντως, στην πλατεία η γιορτή για την έξοδο των Βαΐων μετατράπηκε σε...πανηγύρι της μουρλής, με την Γωγώ να απαντά στην επίθεση και οι δύο γυναίκες να πιάνονται μαλλί με μαλλί.

Κάπου εκεί μπλέχτηκαν και άλλοι. Κάποιοι για να της χωρίσουν και κάποιοι, όπως η νύφη Μαστροκώστα για να ρίξουν μία ανάποδη παραπάνω. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση κάποιων ψυχραιμότερων και η Γωγώ μαζί με την Ορθούλα Παπαδάκου πήγαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο κομμωτήριο έπρεπε να πήγαινε με τέτοιο μαλλί που της έκανε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]