Ρέμος - Μακρυπούλια: η σιωπή είναι "χρυσός"!

18.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι κατά τα φαινόμενα είναι και πάλι ζευγάρι, όμως οι ίδιοι αποφεύγουν να αναφερθούν σε αυτό. Οι συναντήσεις τους το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει και κάποια ζευγάρια μάτια μάλιστα έχουν δει την Ζέτα να πηγαίνει στο σπίτι του Αντώνη και να μένει δύο φορές την εβδομάδα. Καλά, μιλάμε ότι τα συγκεκριμένα ζευγάρια μάτια έχουν «κολλήσει» πάνω στο σπίτι του Ρέμου, διότι τέτοιο ραπόρτο δεν το παίρνεις εύκολα.

Ωστόσο, παρόλα τα όσα κυκλοφορούν οι ίδιοι δε λένε κουβέντα επ’ αυτού. Ειδικά, η Ζέτα στις συνεντεύξεις που δίνει αναφέρεται στον Ρέμο σε χρόνο παρελθόντα και μιλάει σα να είναι ακόμη μόνη. Για παράδειγμα, την προηγούμενη εβδομάδα σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για τη νέα της ζωή και την πολλή δουλειά, που έτσι όπως το πάει θα φάει τον αφέντη, αλλά για τον Αντώνη πουθενά.

Κουβέντα. Τουλάχιστον πριν έλεγε κι ένα «Ο Αντώνης είναι πολύ σημαντικός για μένα». Ή «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και πως θα τα φέρει η ζωή». Πάντως, οι φήμες επιμένουν και λένε πως το ζευγάρι, όχι μόνο είναι ξανά μαζί, αλλά σχεδιάζει και τον γάμο τους. Απλά, τώρα βρίσκονται σε μία φάση που δε θέλουν να πιέσουν τα πράγματα, γι αυτό και δεν μένουν μαζί, αλλά ο καθένας στο σπίτι του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]